Home / TEMA DANA / BIL GEJTS NA HITNOM SASTANKU SA TRAMPOM! Ovo može imati strašne posledice na ceo svet

BIL GEJTS NA HITNOM SASTANKU SA TRAMPOM! Ovo može imati strašne posledice na ceo svet

gejts

Bil Gejts se sastao sa predsednikom Trampom u Beloj kući u, poslednjem pokušaju da ubedi predsednika da odustane od svog plana za nezavisnu istragu o bezbednosti vakcina.

Na pitanje da li je pokrenuo temu vakcina sa predsednikom Trampom, koji je više puta pozvao na nezavisnu istragu o bezbednosti vakcina, Gejt je odgovorio nedvosmisleno.

“Apsolutno!,“ rekao je Gejts. “One su čuda i učinile su velike stvari, a kada dobijemo nove, možemo učiniti mnogo toga.“

Sa zapanjujućom ohološću, Gejts je čak priznao da je rekao predsedniku da “nema potrebe“ za nezavisnom istragom o bezbednosti vakcina, jer ih je on “pogledao“ i one su potpuno bezbedne, izveštavaju američki nezavisni mediji.

“Čuo sam da, kada se Tramp video sa farmaceutskim predstavnicima, da je rekao da i dalje razmišlja o vakcinama, ali im nije spomenuo da sam mu ja rekao da sam ih pogledao i da su bile potpuno bezbedne i da ne bi trebalo da pokrećemo bilo kakve sumnje po pitanju toga.“

Nisu važna česta tragična iskustva sa vakcinama stotine hiljada Amerikanaca. Nije važna činjenica da milioni Amerikanaca, uključujući i predsednika, veruju da se nezavisna istraga mora sprovesti. Ove činjenice nisu važne jer Bil Gejts najbogatiji čovek na svetu i posvećeni eugenista, kaže da su vakcine “potpuno bezbedne“ i mi “ne bi trebalo da pokrećemo bilo kakve sumnje“ po pitanju toga.

Ubrzo nakon Trampove izborne pobede, Robert F. Kenedi Junior je bio okupiran novinarima dok je izlazio iz Tramp kule u Njujorku. Trampu je rekao da razmotri nezavisnu istragu o bezbednosti vakcina.

U to vreme je Kenedi Junior rekao novinrima da bi svrha istrage bila da “se uverimo da imamo naučni integritet u procesu vakcina vezano za njihovu efikasnost i bezbednost.“

Zašto su lobisti za vakcine, poput Gejtsa, toliko uplašeni nezavisnom istragom? Šta imaju da sakriju? Ako je sa vakcinama sve onako kako oni tvrde, nezavisna istraga ne bi trebalo da ih brine.

Možda je to zbog toga što je 2010. godine, iste godine kada je Fondacija Bila i Melinde Gejts finansirala australijske naučnike da puste u svet GMO komarce zaražene bakterijom, Gejts priznao da želi da depopuliše zemlju što je glavni cilj Iluminata.

“Svet danas ima 6,8 milijardi ljudi; a taj broj je krenuo na oko 9 milijardi,“ rekao je Gejts tokom zloglasne TED Konferencije 2010. godine na koju se moglo ući samo sa pozivom. “Sada, ako obavimo zaista dobar posao sa novim vakcinama, zdravstvenom zaštitom, reproduktivnim zdravljem, možemo ga spustiti za možda 10 ili 15 odsto.“

Sada ti bakterijom inficirani GMO komarci stvoreni od strane Bil Gejtsa 2010. godine, stvaraju pustoš u Americi – sa celim svetom u riziku, kako pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije – a Gejts se još uvek sastaje sa svetskim liderima u pokušaju da ih spreči u istrazi njegovih voljenih vakcina za smanjenje broja stanovnika.

Ostaje da se vidi da li je Gejts imao ikakav uticaj na predsednika Trampa.

(Agencije)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …