Home / TEMA DANA / ISLAMSKI FILOZOF NAZAR U BEOGRADU: Desiće se lažni napad na Amerikance, i za to će biti optuženi Rusi, a onda će početi nuklearni rat!

ISLAMSKI FILOZOF NAZAR U BEOGRADU: Desiće se lažni napad na Amerikance, i za to će biti optuženi Rusi, a onda će početi nuklearni rat!

Istaknuti islamski filozof i teolog šejh Imran Nazar Hosein, koji se posebno zalaže za bliske odnose islama i pravoslavlja, održao je predavanje u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Tema je bila Islam i budućnost novca. Nimalo slučajno.

500

Šejh je upozorio da je budućnost novca u nuklearnom ratu koji preti čovečanstvu, a koji Izrael preko moćnih zapadnih krugova pokušava da izazove između Rusije i SAD. Posle međusobnog uništenja njihovih blokova, prema proročanstvu, u Jerusalimu bi jedan čovek objavio da je on mesija. Ali i islam i pravoslavlje – upozorava šejh – znaju da je to antihrist. Ključna Hoseinova poruka je zato: islam i pravoslavlje, koje predvodi Rusija, moraju zajednički da se zaštite od agresivnih napada moćnih imperijalističkih krugova sa Zapada!

Polazeći od tih zalaganja, on je ostvario bliske odnose sa naučnim i pravoslavnim krugovima u Rusiji, gde povremeno gostuje. U NATO zemljama, kaže, ne gostuje nikada – u znak protesta zbog agresivne politike te organizacije. U Srbiji je da bi pružio podršku međuverskom dijalogu i da bi pomogao razvijanju dobrih odnosa između islama i pravoslavlja. U tom pravcu i ističe da zločin u Srebrenici nije genocid i da srpski narod ne treba optuživati za genocidnu politiku. Zato je podržao i ruski veto na predlog britanske rezolucije u Savetu bezbednosti UN.

Jedna od navedenih poruka je upućena učesnicima jednog naučnog skupa održanog u Banjaluci, čiji je cilj bilo utvrđivanje prave istine o ratnim dešavanjima u Srebrenici i okolini, a druga je bila javna video-poruka bosanskim muslimanima sa pozivom da odustanu od optuživanja Srba za genocid. U toj poruci bosanskim muslimanima, šejh Hosein je podsetio i na to da ovaj prostor nosi veliko opterećenje otomanskog ugnjetavanja pravoslavnog stanovništva (zulum, danak u krvi i slično). Inače, on često kritikuje ponašanje Otomanskog carstva tokom istorije, smatrajući da je njegova ekspanzivna politika suprotna islamu. Posebno kritikuje – pretvaranje Aja Sofije u džamiju. I naročito se protivi zloupotrebi islama i ekstremizmu koji se ogleda u vehabizmu.

DVE VRSTE NOVCA

Predavanje u SANU Hosein je počeo ocenom da je novac depresivna tema. „Jer postoje dve vrste novca: onaj sa integritetom i prevarantski. Kad koristimo prvi, ne postavlja se pitanje njegove budućnosti, jer je on uvek isti i ne može da ‘iscuri’. Ali, ako se od takvog novca okrenemo ka prevarantskom, otkrivamo opasan alat u rukama opasnih ljudi, koji ga koriste za svoje nepravedne ciljeve, profit i da bi porobili druge. Novac sa integritetom ima vrednost u samom sebi: to su zlatnici i srebrenjaci, i oni imaju istu vrednost kroz celu ljudsku istoriju. Međutim, kod takvog novca, cene ne rastu. One su uvek iste i ne menjaju se spram potražnje i ponude. E, takvog tržišta danas – nema!

Znamo šta je Isus uradio sa trgovcima prevarantima u hramu: prevrnuo je stolove, prokleo ih i izbacio iz hrama. Zato i danas jedva čekamo da dođe Isus i da otera trgovce prevarante.

Oružje kojim nas pljačkaju zove se – inflacija. Bog tu pljačku zabranjuje. Ni Brisel, ni Vašington, ni London ne mogu da promene to što piše u Kuranu. A tamo se kaže: „Ne kradi!” Inflacija upravo krade ljude. I upravo je ucena sredstvo koje beli zapadnoevropski čovek – pravoslavci nikada nisu bili deo te agende – koristi nad ostatkom sveta da ga ‘civilizuje’.

Svoju tehnološku nadmoć su iskoristili da kolonizuju ostatak sveta, ali ne da bi u kolonijama zauvek ostali, nego da bi tamo postavili svoje institucije preko kojih bi kontrolisali te zemlje, i da potom izvrše dekolonizaciju. Da smo samo shvatili na vreme šta rade: da menjaju zlatni i srebrni novac prevarnim novcem od vazduha. Tu zamenu nisu uradili pre dekolonizacije, već posle – kada su preko pravila MMF zabranili upotrebu zlatnog novca. Tako danas imamo situaciju da zakon zabranjuje onaj novac koji će i Isus koristiti kad se vrati (novac sa integritetom, a ne prevarni novac).

Obezbedili su bili i ‘smokvin list’ – rekli su da je vrednost jedne valute (odakle im uopšte ta reč), dolara, 35 dolara za uncu zlata. Ali ponavljam da je to smokvin list. Zašto? Zato što su ovi bezbožnici, koji ne osećaju nikakvu odgovornost i ne strahuju od Sudnjeg dana, dali tu reč sa namerom da je ne održe.
Amerikanci su Vijetnamski rat koristili kao ‘smokvin list’ da naštampaju silne dolare, a Nikson se posle povlačenja u Kemp Dejvid obratio svetu objavom: dali smo reč, ali ne moramo da je održimo. Pocepao je Bretonski sporazum, a sa dolara je skinut i onaj ‘smokvin list’, iza koga se sakrivao.

RUSKO SRCE NIJE VARVARSKO

Od 1971. sistem je kolabirao, da bi 1973. bila izvedena najveća prevara u istoriji čovečanstva: kada je cena nafte skočila 400 odsto, a dolar pao za tih 400 odsto (umesto 40 dolara za uncu zlata, bio je 160 dolara), Kisindžer je otišao u Rijad i napravio dil. Rekao im je da će biti mnogo, mnogo bogatiji, samo ako ga poslušaju i pristanu da naftu prodaju isključivo za američke dolare. Niko na svetu ne sme da kupuje naftu u drugoj valuti. OPEK je zato stvoren. Dolar leti u visine do kojih nikada nije stizao. Rođen je petrodolar. I danas imamo to: petrodolarski monetarni sistem.

Šta sada? Prorok je rekao da će se pojaviti izazov tom sistemu i da će to voditi u nuklearni rat. Taj izazov se zove: BRIKS. Pojavio se zahvaljujući pravoslavlju, zahvaljujući pravoslavnoj, a ne sovjetskoj Rusiji. Zahvaljujući Rusiji, kojoj srce nije varvarsko. Rusija predvodi ovaj izazov, Kina je prati, Brazil i Južna Afrika su se pridružili. Ali Rusija je vođa. Oni drugi ne smeju da dozvole da im sistem kolabira, ne smeju da izgube vlast nad novcem, jer će onda izgubiti vlast u svetu. Zato znamo da dolazi nuklearni rat – a pravoslavni i islamski vernici nikada ne mogu biti na strani agresora u tom ratu. I znamo da je budućnost novca u tom ratu, kojim će prevaranti hteti da zaštite svoju planinu zlata, i da, kako mislim, imamo još oko godinu dana…

Rusija nikako ne može da se povuče iz Sirije, a ovi ne mogu da dozvole da im Rusi ubiju čedo Islamsku državu, koje su hranili i naoružali. Verujem da obe strane ne žele nuklearni rat, ali ima drugih koji ga žele i koji će probati da ga pokrenu operacijom pod lažnom zastavom. Desiće se napad na Amerikance, a za to će biti optuženi Rusi, ili obratno…
Međutim, mi smo ponosni na pravoslavnu Rusiju. Ona se ne boji rata. Znate, kada su Rusi povratili Krim, koji Rusiji s pravom pripada, to je bio najznačajniji gubitak cionističkog pokreta, jer i u svetu posle nuklearnog rata Krim obezbeđuje Rusiji da bude pomorska sila.

Koji je plan onih koji hoće da izazovu taj rat? Pa, da Pax Americana bude zamenjen sa Pax Judeica. Izrael želi da zameni SAD u ulozi vladara sveta i da se u Jerusalimu pojavi jedan koji će reći da je on vladar – mesija, a mi znamo da je to antihrist. Za to je potrebno ili da se oni rašire ili da se svet smanji. Da se smanji – nuklearnim ratom.

A šta je sa novcem? Pa, Izrael već sada – dok mi ispijamo tursku kafu – lije zlatnike i srebrnjake, jer će se svet vratiti takvom novcu. Pravoslavci imaju Bibliju, mi imamo Kuran, zajedno imamo Isusa i nadam se da neću doživeti taj dan!”, rekao je u svom jednočasovnom izlaganju u SANU šejh Imran Nazar Hosein.

(Fakti)

Check Also

ŠOK OTKRIĆE INSAJDERA: SVE ČEŠĆE FALSIFIKUJU MLEKO- EVO KAKO SE TO RADI I ZAŠTO..

Nemoguće je da je proizvođačka cena 56 dinara, a da ga na rafu vidite za …