Home / TEMA DANA / NEMAČKI EKSPERT OTKRIO ONO ŠTO MEDIJI KRIJU: U SRBIJI ĆE SE DECA RAĐATI SA DEFORMITETIMA!

NEMAČKI EKSPERT OTKRIO ONO ŠTO MEDIJI KRIJU: U SRBIJI ĆE SE DECA RAĐATI SA DEFORMITETIMA!

beba-porodiliste- dete- lekar

Nemački psiholog Rudolf Henzel, koji je proučavao posledice NATO bombardovanja Srbije, rekao je da je tada svesno i voljno počinjen genocid, te da bi SAD i NATO trebalo da upute izvinjenje srpskom narodu za zločine.

„Zemlja je potpuno zagađena. Zbog oštećenja genetskog materijala, postoji opasnost da se iz generacije u generaciju rađaju deca sa deformitetima“, rekao je Henzel, koji smatra da sve žrtve treba finansijski obeštetiti.

On je dodao da uništavanje imunog sistema kao posledicu ima infektivne bolesti, teška funkcionalna oboljenja bubrega i jetre, agresivne leukemije i druge maligne bolesti, spontane i prevremene pobačaje.

Henzel je rekao da je NATO agresija protiv Srbije i tadašnje SR Jugoslavije bila model novog osvajačkog rata i da je nasilno odvajanje Kosova i Metohije od Srbije bilo opasan signal za ostale etničke grupacije u Evropi.

On je naglasio da u zapadnim zemljama vlada nasilna kultura vođenja ratova i da američka vojska i SAD i NATO već decenijama vode ratove u celom svetu, a kraj se ne nazire.

„Ratovi postaju sve ubitačniji, podmukliji, prostorno obimniji i genocidniji, nose sa sobom fatalne posledice po kulturu svih zapadnih zemalja“, kaže Henzel.

Navodeći da se radioaktivna zračenja, kojima su građani Srbije bili izloženi, ne mogu izbrisati, Henzel je rekao da SAD i NATO moraju otkriti mete i tipove upotrebljenog oružja i da srpski narod ima pravo da zna istinu.

„Imperativ je očistiti tlo i podzemne vode, sistem zdravstvene zaštite mora da se ojača, da se obnove radna mesta, uništena infrastrktura, da se zasade biljke otporne na zračenje“, rekao je Henzel.

Ponovivši da je zgrožen uvredama srpskom narodu koje je nedavno u Beogradu izrekla nemački nobelovac Herta Miler, koja je rekla da su Srbi „sami krivi za svoje patnje i NATO bombardovanje“, Henzel je opet pozvao Milerovu da se izvini Srbima.

(Kurir)

Check Also

SRBI ODLUČUJU AMERIČKE IZBORE U KLJUČNIM DRŽAVAMA

Naslovna priča američkog magazina “Vol strit internešenal” govori o broju Srba koji žive u prelomnim …