Home / TEMA DANA / NIKOLA ALEKSIĆ: PROGLAS NARODU SRBIJE – UPOZORENjE NA OPAKA VREMENA KOJA DOLAZE!

NIKOLA ALEKSIĆ: PROGLAS NARODU SRBIJE – UPOZORENjE NA OPAKA VREMENA KOJA DOLAZE!

Piše, Nikola Aleksić
aleksic- nikola

Poštovani sugrađani, braćo Srbi i sestre Srbkinje, mili rode srbski! Opaka vremena dolaze. Budući događaji se kriju od vas sa namerom da nas događaji zateknu i da što više žrtava u našem rodu bude! To je plan onih koji su nam bili i ostali vekovni neprijatelji, zlotvori i dželati.

Meni, koji se nalazim na čelu organizacije koja ima za cilj opstanak prirode i čovečanstva, kao da sam proklet, svakodnevno pristižu informacije o tome šta nam smeraju i šta nam predstoji, iako ih ne tražim, još manje želim. Ako ne bih podelio takve informacije sa vama, sa najširom javnošću, bio bih saučesnik u budućim događajima koji će nas snaći.

Pljačka Srbije se odvija nesmanjenom žestinom, sada se na pijacu iznose prirodna dobra čime nas je Bog podario, porodično srebro, što se kaže kada se do gole kože osiromaši. Sprema se prodaja svih naših banja koje koliko-toliko donose devize i pune budžet Srbije, za Telekom se već traži kupac. Potom dolaze na prodaju sva izvorišta vode u Srbiji, rudna bogatstva, zatim šume (JP Srbijašume), pa javna preduzeća koje su naši očevi stvarali i ulagali deo svog života. Nisam zaboravio da navedem deo tog prirodnog sistema u Vojvodini, JP Vojvodinašume, jer on odlazi zajedno sa Vojvodinom koja je već prodata, samo se čeka dolazak kupca. Pošto se kupac već pokazao nasilnim u prošlim vremenima, svestan je da se Vojvodina ne može mirno kupiti od naroda čiji je deo već proterao sa svoje teritorije, a imovinu oteo, prisvojio kroz zločine i prosutu krv. Zato se kupac Vojvodine ponovo sprema da nastavi sa krvavom otimačinom teritorije koje mu je svetski hegemon obećao u nekom svom viđenju iscrtavanja granica poslušnim narodima na planeti Zemlji.

Vojvodina je tako obećana zločinačkom narodu koji je već u svojoj državnoj enciklopediji iscrtao Vojvodinu u okviru svojih granica, bez ijednog protesta državnih organa Srbije ili političara na državnim funkcijama. Iz toga se potpuno jasno može sagledati sva težina izdaje naroda i države od strane režima Srbije. Prodaja Vojvodine i njeno odvajanje od matice Srbije se ne može sprovesti mirno, jer je veći deo od pola miliona proteranih srba sa vekovnih ognjišta iz Hrvatske našao utočište baš u Vojvodini. Narod koji je u jednoj generaciji doživeo tri genocida i pogroma kakav u svetu nije zapisan, koji više nema rezervnu domovinu, zubima će braniti svoje živote i pravo na opstanak.

Samo to saznanje sprečilo je zlotvore da pokušaju preuzimanje Vojvodine u prethodnom periodu, jer su znali sa kakvim otporom će se suočiti. A srbski narod niko u njegovoj istoriji nije pobedio. Zato smo i opstali, zato govorimo srbski, imamo svoje pismo nastalo od postanka sveta i svoju veru, pravoslavnu veru. Da nije tako, danas ne bi govorili srbski i zvali se pravoslavnim imenima, ne bi se krstili nego klanjali. Ali danas, kada je ceo svet ustao protiv pravoslavlja i kada se pravoslavlje javno naziva većim neprijateljem Novog svetskog poretka od komunizma, mi ne smemo zatvarati oči pred tom javnom pretnjom, jer ćemo ćutanjem izdati svoju decu i ugroziti opstanak srbskog naroda i države na ovom prostoru.

Zato vas, svoje savesti radi, pozivam na buđenje i pripremu dočeka predstojećih događaja, jer će nas više preživeti. Ko može, neka se vrati na selo, ako ne može porodično, neka vrati makar svoju decu, imaće više mogućnosti da prežive na selu, teška vremena nam dolaze. Mnoge stvari se kriju od građana Srbije, pred Srbijom su velika iskušenja, od društvenih nemira, nasilne promene sastava stanovništva davanjem državljanstva osobama iz redova migranata i romima vraćenih iz Evrope, do agresije susednih republika i terorista sa Kosova.

Hrvatska se ozbiljno naoružava, kupuje haubice kalibra 150 mm, a niko je ne ugrožava. Srbiji su prvo uništili vojsku reformom JNA, zatim su je razoružali, pretopili joj tenkove i artiljerijska oruđa i učili je vojno oslabljenom, a ustaše svetski hegemon sada naoružava. Ustaški čelnik Glavaš organizuje vojne kampove gde obučava crnokošuljaše vojnim veštinama, dok sve to populariše preko TV porno zvezda upućena iz NATO-a, gde je dodatno radila, za predsednicu Hrvatske. Ukoliko srbski narod dozvoli da ijedan naoružani ustaša pređe maticu Dunava, predstoji mu novi rat protiv vekovnog neprijatelja uz stotine hiljada žrtava.

Narode srpski, ako nas je izdala sopstvena vlast, nije zdrav razum, spremajte se za ovo što nam predstoji, organizujte se i povezujte po teritorijalnom principu, ne trebaju nam spiskovi niti bilo kakva evidencija. Dela će iznedriti vođe, oni se neće postavljati po stranačkoj pripadnosti i funkcijama. Pravite rezerve hrane, vode i soli, porodice da sačuvate, samo tako će nas više preživeti, opstanka radi! Ovog puta nećemo biti sami, Srbija nikad više u svojoj istoriji neće biti prepuštena zločinačkom bombardovanju NATO zločinaca! Buđenjem Rusije zločinci SAD više nikad neće moći da uništavaju čitave civilizacije i narode i pretvaraju u svoje robove! Srbski narod će biti među prvima u svetu koji će se za svoju sobodu konačno izboriti, a svoje izdajnike, koji su služili tim zločincima, izvesti pred narodni sud.

Nikola Aleksić, s.r.

_____________

Sve prijatelje, poznanike i simpatizere molim da ovo upozorenje proslede svim svojim vezama da bi se narod upoznao sa onim šta nam se sprema i šta će nas snaći. Molim iz sveg srca da ovo upozorenje ozbiljno shvate, zahvalan, Nikola Aleksić

(Srbinaokup)

 

Check Also

BRITANCI U ŠOKU! RUSI IZVELI MISTERIOZNI MANEVAR SA JURIŠNIM NUKLEARNIM PODMORNICAMA U ATLANTIKU!

Ruske jurišne podmornice izvode misije „dubokog prodora“ pod vodom Atlantika, reč je o plovilima sposobnim …