Home / TEMA DANA / OBRADOVIĆ O PEKARI U BORČI: CEO SKANDAL KREIRAO JEDAN ČOVEK – OVO SU MU SKRIVENE NAMERE (VIDEO)

OBRADOVIĆ O PEKARI U BORČI: CEO SKANDAL KREIRAO JEDAN ČOVEK – OVO SU MU SKRIVENE NAMERE (VIDEO)

„Srpski pokret Dveri i ja ne dozvoljavamo da neki Vučićevi rijaliti programi zasene ono što je suština aktuelno političke situacije, a to je smena režima Aleksandra Vučića i sprečavanje izdaje Kosova i Metohije”.

Ovo u ekskluzivnoj izjavi za „Srbin info“ poručuje Boško Obradović i naglašava da Srpski pokret Dveri namerno prethodnih dana nije želeo da govori na temu pekare u Borči i raznih protesta ispred ove samostalne trgovniske radnje čiji je vlasnik Albanac.

„Izmišljanje nekakvih sukoba u nekakvoj pekari, sa nekakvim snimkom snimljenog pre nekoliko godina, je samo pokušaj Aleksandra Vučića i njegovih medijskih timova i saradnika da skrenu pažnju sa onog šta je tema; a tema su protesti, ne protiv nekog albanskog pekara u Borči, već su protesti protiv najvećeg lažova, lopova, kriminalca i izdajnika u novoj političkoj istoriji Srbije koji stanuje ovde na Andrićevom vencu u zgradi Predsedništva Srbije, podvukao je prvi čovek SP Dveri, Boško Obradović.

Ne dozvolite da vas uvlače u njihov rijaliti šou, da gubite vreme na neke nameštene i fingirane teme, dođite tamo gde je prava borba.

Nije taj pekar iz Borče potpisao Briselski sporazum, Ne pravi taj pekar iz Borče Veliku Albaniju sa Hašimom Tačijem. To radi Aleksandar Vučić pa je pravo mesto okupljanja zgrada predsedništva Srbije jer se tu rešava pitanje da li će Aleksandar Vučić potpisati priznanje nezavisnog Kosova, objašnajva Boško Obradović.

(Srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …