Home / TEMA DANA / POČINJE ISLAMIZACIJA I NASELJAVANJE MIGRANATA PO SRPSKIM SELIMA I GRADOVIMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA..

POČINJE ISLAMIZACIJA I NASELJAVANJE MIGRANATA PO SRPSKIM SELIMA I GRADOVIMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA..

SNP “Naši” izražava veliku zabrinutost zbog sve većeg broja ilegalnih migranata koji prolaze kroz Srbiju i najave pojedinih političara na vlasti koji žele da ih naseljavaju po selima u Šumadiji i integrišu u naše društvo.

Bez ikakvog glasanja ili rasprave vlast u Srbiji želi da naseljavanjem migranta nadoknadi veliki broj Srba koji odlazi iz zemlje jer sebi ne mogu da obezbede osnovnu egzistenciju.

Mi ne želimo da se u našim gradovima i selima osećamo se kao stranci i da ih poklonimo nekim drugim narodima koji nemaju ništa zajedničko sa našom tradicijom, kulturom i verom.

SNP “Naši” zahteva da se donese zakon o zabrani naseljavanja migranata u Srbiji i to iz sledećih razloga:

Stanovništvo nacije je sada oko sedam miliona i broj stanovnika se iz godine u godinu smanjuje. Masovni priliv migranata doveo bi do toga da bi se za veoma kratko vreme ubrzano promenio etnički sastav stanovništva.

Istraživanja u Evropi pokazala su da je imigracija rezultirala pojavom geta u mnogim gradovima i povećanjem pretnje od islamizacije i razvijanja terorizma u njihovim okruženjima.

U EU su čak i najnasilniji zagovornici multikulturalizma bili prinuđeni da priznaju njen katastrofalan neuspeh.

Politika otvorenih vrata i neograničena, nekontrolisana imigracija u čitavoj Evropi vode do većih stopa kriminala, duže liste čekanja u bolnicama, nižih obrazovnih standarda, većeg poreza na dohodak, nižih plata, veće nezaposlenosti, gubitka identiteta, pada duha u zajednici, restriktivnijeg rada policije i stavaranja sukoba u društvu po brojnim osnovama.

SNP “Naši” zahteva da se u najbržem mogućem roku formira radna grupa koja će raditi na donošenju zakona kojim će zaštiti građane Srbije od naseljavanja migranata u našu zemlju.

(srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …