Home / TEMA DANA / POČINJE ISLAMIZACIJA I NASELJAVANJE MIGRANATA PO SRPSKIM SELIMA I GRADOVIMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA..

POČINJE ISLAMIZACIJA I NASELJAVANJE MIGRANATA PO SRPSKIM SELIMA I GRADOVIMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA..

SNP “Naši” izražava veliku zabrinutost zbog sve većeg broja ilegalnih migranata koji prolaze kroz Srbiju i najave pojedinih političara na vlasti koji žele da ih naseljavaju po selima u Šumadiji i integrišu u naše društvo.

Bez ikakvog glasanja ili rasprave vlast u Srbiji želi da naseljavanjem migranta nadoknadi veliki broj Srba koji odlazi iz zemlje jer sebi ne mogu da obezbede osnovnu egzistenciju.

Mi ne želimo da se u našim gradovima i selima osećamo se kao stranci i da ih poklonimo nekim drugim narodima koji nemaju ništa zajedničko sa našom tradicijom, kulturom i verom.

SNP “Naši” zahteva da se donese zakon o zabrani naseljavanja migranata u Srbiji i to iz sledećih razloga:

Stanovništvo nacije je sada oko sedam miliona i broj stanovnika se iz godine u godinu smanjuje. Masovni priliv migranata doveo bi do toga da bi se za veoma kratko vreme ubrzano promenio etnički sastav stanovništva.

Istraživanja u Evropi pokazala su da je imigracija rezultirala pojavom geta u mnogim gradovima i povećanjem pretnje od islamizacije i razvijanja terorizma u njihovim okruženjima.

U EU su čak i najnasilniji zagovornici multikulturalizma bili prinuđeni da priznaju njen katastrofalan neuspeh.

Politika otvorenih vrata i neograničena, nekontrolisana imigracija u čitavoj Evropi vode do većih stopa kriminala, duže liste čekanja u bolnicama, nižih obrazovnih standarda, većeg poreza na dohodak, nižih plata, veće nezaposlenosti, gubitka identiteta, pada duha u zajednici, restriktivnijeg rada policije i stavaranja sukoba u društvu po brojnim osnovama.

SNP “Naši” zahteva da se u najbržem mogućem roku formira radna grupa koja će raditi na donošenju zakona kojim će zaštiti građane Srbije od naseljavanja migranata u našu zemlju.

(srbin.info)

Check Also

„KORONU SU NAMESTILI NOVAKU IZ STRAHA DA SE NARODI NA BALKANU NE BI SLOŽILI..“

Taj sukob, naravno, izazvali su oni sami, jer je međuetničko neprijateljstvo smisao njihovog postojanja. Čuveni …