Home / TEMA DANA / SKANDAL U AMERICI: MILIJARDER PEDOFIL KOJI JE MNOGO ZNAO O KLINTONOVIMA- PRONAĐEN MRTAV! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

SKANDAL U AMERICI: MILIJARDER PEDOFIL KOJI JE MNOGO ZNAO O KLINTONOVIMA- PRONAĐEN MRTAV! EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Džefri Epstajn, milijarder i finansijer optužen za seksualno iskorišćavanje maloletnica ubio se u zatvoru, javlja Ej-Bi-Si Njuz.

Epstajn je optužen za trgovinu ljudima i bio je u zatvoru nakon što je uhapšen 6. julana aerodromu u Njujorku, pri povratku iz Pariza

On se na sudu izjasnio da nije kriv za optužbe.

Epstajn je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

On se teretio da je stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetine maloletnih devojčica od 2002. do 2005. godine.

Kako prenosi agencija AP, bio je prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Ko se ubija zbog 13 meseci zatvora?

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) izjasnio se pred sudom da nije kriv za optužbe u vezi seks trafikinga maloletnica.

On ostaje u pritvoru najmanje do saslušanja u vezi određivanja kaucije, koje je zakazano za četvrtak, prenela je u ponedeljak agencija AP.

Epstajn je uhapšen tokom vikenda na njujorškom aerodromu, pri povratku iz Pariza. Tužilaštvo je istaklo da postoji vrlo visok rizik da Epstajn pobegne avionom i da bi trebalo da ostane u pritvoru do početka suđenja.

On ima, kako su istakli tužioci, tri aktivna američka pasoša i redovno putuje u i izvan zemlje privatnim avionom.

Mnogi iz kruga Klintonovih, otišli su nasilno na drugi svet?

Epstajn se tereti da je stvorio i vodio mrežu koja mu je omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetine maloletnih devojčica od 2002. do 2005. godine.

Epstajn je već osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

Epstajn je, kako prenosi agencija AP, bio prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Pravio pedofilski prsten za elitu

Neimenovani policijski zvaničnik naveo je da se Epstajn sumnjiči da je maloletnim osobama platio za masažu, posle čega ih je seksualno iskorišćavao.

Onda bi, kako je rekao zvaničnik, tražio od tih maloletnih osoba da mu dovedu svoje prijatelje kojima bi, takođe, plaćao za seksualne usluge. Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

Epstajn je, kako prenosi agencija AP, bio prijatelj bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu, britanskom princu Endrjuu i američkom predsedniku Donaldu Trampu.

(Tanjug,B92)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …