Home / TEMA DANA / ŠOKANTNO SAZNANjE-NEREDI U MAKEDONIJI UNAPRED ISCENIRANI: Plan je skovan 23 decembra u ovoj državi

ŠOKANTNO SAZNANjE-NEREDI U MAKEDONIJI UNAPRED ISCENIRANI: Plan je skovan 23 decembra u ovoj državi

makedonija- protesti- demonstracije- policija

Krajem godine održan tajni sastanak na kom je sve dogovoreno

Start oživljavanja projekta Velike Albanije označen je na tajnom sastanku održanom u Albaniji 23. decembra prošle godine!
Znak za agresivni start oživljavanja projekta Velike Albanije, koji je proteklih nedelja uzdrmao ceo region, dat je na tajnom sastanku održanom u Albaniji krajem prošle godine.

Tom sastanku, prema bezbednosnim informacijama naših službi, prisustvovali su politički lideri Albanaca sa Kosova i Metohije, juga centralne Srbije, iz Makedonije, Albanije i Crne Gore, ali i veterani ozloglašene Oslobodilačke vojske Kosova i njenog ogranka – Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe.

Od tog dana, pa sve to lančanih izjava Edija Rame, Hašima Tačija i Jonuza Muslijua o prekrajanju granica i stvaranju „velike Albanije“, detaljno je pripremana politička, obaveštajna i bezbednosna strategija za radikalizaciju prilika na Balkanu.

U čitav projekat navodno su umešani i turski obaveštajci, čije je prisustvo poslednjih meseci pojačano ne samo na KiM, u raškoj oblasti, Preševu i Bujanovcu, već i u Beogradu.

(Novosti/srbijadanas.com)

Check Also

ZAOKRET NA KOJI MOSKVA NIJE RAČUNALA: ENERGETSKA KATASTROFA U EVROPI POGODIĆE I SAMU RUSIJU!

U Evropskoj uniji vlada prava panika: cene gasa i struje rastu, razgovara se o stvaranju …