Home / TEMA DANA / ZAPANJUJUĆE TVRDNJE OBRADOVIĆA: VUČIĆ U SAD DOGOVORIO NEŠTO ŠTO ĆE SRBIJU ZAVITI U CRNO! (ŠOK VIDEO)

ZAPANJUJUĆE TVRDNJE OBRADOVIĆA: VUČIĆ U SAD DOGOVORIO NEŠTO ŠTO ĆE SRBIJU ZAVITI U CRNO! (ŠOK VIDEO)

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je već godinama u izuzetno prijateljskim odnosima sa porodicom američkog milijardera DŽordža Soroša.

Redovno se sastaje sa njegovim sinom Aleksom, koji spada u nekoliko najvažnijih Vučićevih savetnika. U zamenu za njihovu podršku i međunarodno lobiranje za opstanak na vlasti u Srbiji, Vučić godinama unazad podržava Soroševu politiku otvorenih granica za migrante.

Dok na granici Turske i Grčke traje mali rat sa migrantima, dok sve države u okruženju u potpunosti zatvaraju svoje granice, jedino Srbija ne čini ništa po tom pitanju i sve naše granice su otvorene za protivzakoniti ulazak ilegalnih migranata.

Dakle, ovde nisu problem migrantske porodice koje beže sa ratom zahvaćenih područja i kojima treba pomoći, već vojno sposobni muškarci od 18-30 godina bez ikakvih ličnih dokumenata koji kršeći zakon ilegalno ulaze u Srbiju.

Vučić je očito spreman da zarad opstanka na vlasti trajno primi veliki broj migranata da bi se dodvorio Angeli Merkel i DŽordžu Sorošu.

On to i ne krije, jer je još 11. decembra 2017. godine izjavio da „on nema onu vrstu straha od migranata koju imaju svi drugi ljudi u Srbiji“ i „neka ostanu u Srbiji ako žele“.

Vučić smatra da je migrantska kriza šansa da popravimo naš natalitet, kao što je to uradila Nemačka i da će se do 2030. izjednačiti broj onih koji iz Srbije odlaze sa brojem migranata koji u Srbiju dolaze, što znači da on planira naseljavanje Srbije sa najmanje 50.000 migranata godišnje koliko svake godine građana Srbije ode u inostranstvo.

Smatram da je predsednik SNS postao bezbednosna pretnja za Srbiju i da ga treba izolovati.

Pozivam Vojsku Srbije i Policiju da zaštite bezbednost građana Srbije i ne dozvole prelivanje migrantske krize u našu zemlju, jer mi nismo Nemačka i nemamo kapacitete da rešavamo ovu krizu i asimilujemo toliko veliki broj migranata.

Naša migrantska politika mora hitno da se menja i izjednači sa politikom članica EU iz Višegradske grupe koje strogo kontrolišu svoje državne granice i sprečavaju protivzakoniti ulazak ilegalnih migranata.

Mi, dakle, samo treba da radimo ono isto što rade Mađarska, Češka, Poljska i Slovačka.

A Vučić ako baš toliko želi ili mora da primi migrante može da ih smesti kod tate Anđelka i mame Angeline u porodičnoj kući u Jajincima.

(Mediji)

Check Also

UDARNO! „RIO TINTO SU KOLONIZATORI I NEMAN KOJA RUŠI DRŽAVE- ALI IZA PROTESTA STOJE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE!“

Komentarišući tenzije izazvane subotnjim blokadama širom zemlje, reditelj Emir Kusturica ističe da se Rio Tinto …