Home / U FOKUSU / BIA OTKRILA PLAN NAPADA EKSTREMISTA NA VUČIĆA U SREBRENICI

BIA OTKRILA PLAN NAPADA EKSTREMISTA NA VUČIĆA U SREBRENICI

vucic 10
Srpske bezbednosne službe došle su do saznanja da su bošnjački ekstremisti pripremili paklemi plan za premijera Srbije Aleksandra Vučića na obeležavanju 20. godišnjice zločina u Srebrenici. Prema tim informacijama na srpskog predsednika vlade spremaju se napadi sa svih strana, a čak su angažovani i pojedini članovi porodica žrtava!

Kako prenosi Informer, koji se poziva na izvore iz srpskih bezbednosnih službi navodno su pojedini pripadnici organizacije “Majke Srebrenice” dobile su zadatak da Vučića napdaju na sav glas pre tv kamerama, a čak je organizovana i grupa koja ima zadatak da gađa jajima srpskog premijera, a sve sa ciljem da se izazove sukob sa obezbeđenjem predsedbika Vlade Srbije i policijom Republike Srpske kako bi se iscenirao još veći nemir!

Prema navodima ovog lista BIA je ovakve podatke koji upozoravaju na moguće napade na Vučića dobila i od stranih obaveštajnih službi.

Ipak i pored ovih pretnji koje su prenesene premijeru Vučiću, predsednik Vlade Srbije doneo je odluku da putuje u Potočare.

– Bezbednosne procene me nikad nisu zanimale – rekao je Vučić novinarima nakon susret sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom u Briselu.

On je kazao da ga ne zanimaju ni pojedine uvredljive izjave na račun Srbije.

– Sto puta sam se ugrizao za jezik da ne bih odgovarao na provokacije i uvrede – rekao je Vučić i dodao da je jedino što je važno da se između srpskog i bošnjačkog naroda izgradi bolji i iskreniji odnos.

(Informer)

Check Also

ASADOVE SNAGE PRETRPELE PRVE GUBITKE U AFRINU: Turci u žestokom naletu na zapadnom frontu! (VIDEO)

Uprkos dolasku sirijskih dobrovoljačkih Snaga nacionalne odbrane (SNO) na liniju fronta, Turci i njihove džihadističke …