Home / U FOKUSU / JEZIVO UPOZORENJE PUTINOVOG SARADNIKA: Pravite zalihe hrane, Veliki rat počinje pre novembarskih izbora u Americi!

JEZIVO UPOZORENJE PUTINOVOG SARADNIKA: Pravite zalihe hrane, Veliki rat počinje pre novembarskih izbora u Americi!

rat
Između Moskve i Vašingtona trenutno postoje najozbiljnije tenzije u poslednjih nekoliko decnija… rat bi mogao da počne i pre novembrskih izbora u SAD! – ističe Sergej Markov

Jedan insajder iz Kremlja upozorio je da bi rat Rusije i Sjedinjenih Američkih Državamogao da izbije još pre novembarskih izbora. Sergej Markov, iz moskovske državne organizacije Javna komora, izjavio je da “između Moskve i Vašingtona trenutno postoje najozbiljnije tenzije u poslednjih nekoliko decnija… rat bi mogao da počne i pre novembarskih izbora u SAD”.

Ja lično planiram da napravim zalihu od 200 konzervi svinjskog mesa, da budem spreman za potencijalnu ratnu krizu!, rekao je Markov, dodajući – Savetujem svima da urade isto!

Ovo upozornje bi verovatno trebalo shvatiti ozbiljno, imajući u vidu da Markov ima prilično “bliske veze sa Kremljom”. Poslednjih nekoliko meseci, primećeno je da građani Rusije gomilaju zalihe hrane i ostalih neophodnih životnih potrepština, zbog paranoje od mogućnosti izbijanja velikog sukoba.

Tenzije između dve zemlje dodatno su pojačane poslednjih dana, pošto je otkriveno da je Bela kuća razmatrala sveopšti sajber napad protiv Rusije kao odmazdu za navodno “mešanje Moskve u američke predsedničke izbore”.

Ruski državni mediji već neko vreme apeluju na građane da se informišu gde se nalazi njima najbliže atomsko sklonište. Uprava stadiona Zenit arena, ogromnog poluizgrađenog sportskog objekta u Sankt Peterburgu, nedavno je dobila zvaničan zahtev od Ministarstva za vanredne situacije sa zahtevom da se ispod stadiona projektuju podzemni objekati koji bi mogli da se koriste za zaštitu građana od nuklearnog napada.

Ranije ovog meseca, 40 miliona Rusa, uz zvaničnike sa svih nivoa vlasti, učestvovalo je u vežbi civilne zaštite, koja je trebalo da pruži uvid u to kako bi populacija mogla da odgovori na katastrofu i vanredne situcaije.

(espreso.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …