Home / U FOKUSU / Počelo satiranje „Islamske države“ i sa mora: Zastrašujuće ruske krstarice spaljuju sve pred sobom, ostavljajući pustoš! (VIDEO)

Počelo satiranje „Islamske države“ i sa mora: Zastrašujuće ruske krstarice spaljuju sve pred sobom, ostavljajući pustoš! (VIDEO)

rusija- brod- raketa

Četiri ruska mornarička broda ispalila su ukupno 26 projektila na pozicije Islamske države u Siriji, saopštio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Projektili su ispaljeni iz Kaspijskog mora.

U operaciju protiv ekstremista Islamske države (ISIS) u Siriji, uključili su se i brodovi Kaspijske flote ruske mornarice.

– To što smo pucali iz voda Kaspijskog mora na rastojanju oko 1.500 kilometara oružjem visoke preciznosti i pogodili sve postavljene ciljeve – govori o dobroj pripremi i preduzeća namenske industrije i dobroj pripremi kadrova – rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

Putin je danas dao visoku ocenu dosadašnjim rezultatima operacije ruske vojske u Siriji, ističući na susretu sa ministrom odbrane Šojguom da konflikti poput sirijskog treba da budu okončani političkim putem.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …