Home / U FOKUSU / POKRENUT MEHANIZAM PREVRATA: „Vlada u senci“ sprema obojenu revoluciju protiv Trampa- Haos počinje u maju!

POKRENUT MEHANIZAM PREVRATA: „Vlada u senci“ sprema obojenu revoluciju protiv Trampa- Haos počinje u maju!

NA Zapadu i u samim Sjedinjenim Državama neki već počinju da pišu da je u SAD moguća obojena revolucija i da je – radi obaranja Donalda Trampa – priprema „liberalni tim Baraka Obame“.

policija- amerika- protesti- demonstracije

Jedan od takvih uzbunjivača je Pamela Geler, predsednica American Freedom Defense Initiative(AFDI).

Ona je u članku „ObamaGate: zločinačka zavera razmera koje su bez presedana“ ukazala da je Obamina „duboka država“ tvrdo naumila da smeni zakonito izabranog šefa države (Trampa).

Geler u tom tekstu citira i ove reči poznatog publiciste Danijela Grinfilda: „Započeo je Obamin treći mandat… Sada imamo predsednika i antipredsednika. Vladu i vladu u senci. Antipredsednik kontroliše veći ,komad’ vlade SAD preko svoje vlade u senci nego aktuelni predsednik Sjedinjenih Država“.

Ona upozorava da je „mehanizam liberalnog prevrata već pokrenut“. I naglašava: „Prvi crni predsednik SAD više nema formalnu vlast, ali zato kontroliše široku mrežu Deep State(„duboke države“) koju je postavio za osam godina provedenih u Beloj kući.

Te revolucionarne ćelije deluju skriveno, ali sinhronizovano, a cilj im je podrivanje i razaranje državne vlasti“.
Američki istraživač Gari Hindler na istu temu je već napisao:

 

„Ujutro 9. novembra 2016-te, dan nakon predsedničkih izbora, uplakana i neispavana Hilari Klinton obukla je ljubičastu bluzu i došla na gala-prijem koji je priredio nacista Džordž Soroš u istorijskom art-dekou hotela „Njujorker“. Bil Klinton je, naravno, bio pored nje, a stigao je sa ljubičastom kravatom.

Tako je započela nova obojena revolucija Džordža Soroša. Ovoga puta u samoj Americi. Ljubičasta“.

Hindler ide i dalje i postavlja pitanje „zašto baš ljubičasta“, na koje sam i odgovara:

„Demokrate u SAD tradicionalno koriste plavu boju, a republikanci – crvenu. Njihovo mešanje daje – ljubičastu. To je otvorena aspiracija na ujedinjenu Ameriku. Ali, to nije sve. Globalisti za svoju boju takođe biraju ljubičastu. Zbog čega? Verovatno stoga što je ljubičasto tradicionalna boja članova kraljevske porodice“.

Hindler smatra da stvari – što se namera i ambicija zaverenika tiče – stoje ovako:

„Cilj ljubičaste revolucije je torpedovanje svega što Tramp pokušava, plus sabotiranje, bojkot, protesti i haos. Glavni zadatak je – učvršćivanje svih bitnih tekovina globalista iz osam godina Obamine vladavine.

Trampovi protivnici su nekoliko dobro organizovanih snaga: Nacionalni komitet Demokratske partije SAD (pristalice Hilari Klinton), Organizing For Action (Obamine pristalice), finansijer Soroš sa njegovim milijardama i peta kolona koja je posebna klasa unutar vašingtonske birokratske nomenklature.

Neki unutar nje su leve orijentacije, ali mrzitelja trampa ima i među republikancima“.
On dodatno precizira: „Upravo je to Vlada SAD u senci. Njen štab je od Bele kuće udaljen samo dve milje. Obama iz tog štaba komanduje svojom armijom revolucionara.

Njeno jezgro ima 32.000 boraca nalik komunističkim agitatorima. Organizing For Action ima 250 ofisa na teritoriji SAD, a u toku je intenzivna obuka 25.000 agitatora…“
Hoće li u SAD zaista doći do obojene revolucije pokazaće meseci koji dolaze.

Neki eksperti su još dok je izgledalo da će predsednik SAD biti Klintonova prognozirali: da će američki liberali pre ili kasnije biti u iskušenju da tehnologije obojenih revolucija, koje su sami smislili, okrenuti protiv svoje zemlje.

Postoje već i prognoze da će u SAD „planuti“ početkom maja…
Čak i upozorenje: da uopšte nije sigurno da će Amerika posle kataklizme svog „majdana“ i dalje biti supersila.

(Agencije)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …