Home / U FOKUSU / POL KREJG ROBERTS O ŠOKANTNIM SAZNANJIMA IZ RUSIJE: Dolazi vreme za umiranje, jeste li spremni?

POL KREJG ROBERTS O ŠOKANTNIM SAZNANJIMA IZ RUSIJE: Dolazi vreme za umiranje, jeste li spremni?

Pol Krejg Roberts, američki ekonomista i bivši pomoćnik Reganovog ministra finansija, zabrinut zbog mogućih nuklearnih napada, napisao je na svom internet sajtu tekst o tome. Prenosimo vam ga u celosti.

Roberts

“Pre pedeset godina, ulice Lenjingrada su me naučile jednu stvar: Ako je borba neizbežna, morate udariti prvi.“ Vladimir Putin

U disoptijskom romanu Džordža Orvela iz 1949. godine, “1984,“ informacije koje više nisu u skladu sa objašnjenjima Velikog brata se bacaju niz memorijsku rupu. U stvarnoj američkoj disoptiji u kojoj trenutno živimo, informacija se uopšte i ne objavi.

26. aprila je general-potpukovnik Viktor Poznihir, zamenik šefa Direkcije za glavne operacije ruskih oružanih snaga, izjavio na Međunarodnoj konferenciji bezbednosti u Moskvi da su Operativne komande ruskog Generalštaba zaključile da Vašington sprema nuklearni udar na Rusiju.

Times-Gazett u Ešlandu u Ohaju je bio jedini američki štampani medij koji je Google pretraga izbacila, a koji je objavio ovu najalarmantniju najavu. Ispalo je da Google pretraga nema izveštaje na američkim televizijama, kao ni na kanadskim, australijskim, evropskim, ili bilo kojim drugim medijima, osim RT i intertnet sajtovima.

Nisam mogao da pronađem ni jedan izveštaj da je bilo koji američki senator ili predstavnik, ili bilo koji evropski, kanadski ili australijski političar podigao glas zabrinutosti.

Niko u Vašington nije pozvao Putina da mu kaže da je sve to greška, da SAD ne priprema nuklearni prvi udar na Rusiju, ili da pita Putina kako se ova ozbiljna situacija može umiriti.

Amerikanci čak i ne znaju ništa o tome, osim mojih čitalaca.

Očekivao bih barem da je CIA podmetnula priču u Washigton Post, New York Times, CNN, MSNBC i NPR da je general Poznihir izrazio svoje lično mišljenje i da se to ne treba uzeti za ozbiljno. Ali, očigledno Amerikanci i njihovi evropski vazali ni ne znaju da je takva optužba izneta.

Kao što sam objavio pre izvesnog vremena, i nedavno u mojoj kolumni o Severnoj Koreji, kinesko rukovodstvo je takođe zaključilo da SAD namerava da sprovede nuklearni prvi napad protiv Kine.

Sama Rusija ili Kina može uništiti SAD. Ako se udruže, uništenje SAD će biti neizbežno. Kakva je inteligencija, ako je uopšte ima, i moral, kog očigledno nema, američkog vođstva da nesmotreno i neodgovorno poziva Rusiju i Kinu da preduhitre Vašingtonov napad na njih sa napadom na SAD?

Sigurno čak ni nonšalantni Amerikanci nisu toliko glupi da misle da će Rusija i Kina samo sedeti i čekati Vašingtonov nuklearni napad.

Preživeo sam svaku fazu Hladnog rata. Učestvovao sam u njemu. Nikada u svom životu nisam doživeo situaciju u kojoj su dve nuklearne sile bile uverene da treća namerava da ih iznenadi sa nuklearnim napadom.

Ja sam podržao Trampa jer je on, za razliku od Hilari, rekao da će normalizovati odnose sa Rusijom. Umesto toga, on je podigao tenzije između nuklearnih sila. Ništa nije neodgovornije ili opasnije.

Trenutno se nalazimo u najopasnijoj situaciji mog života, a postoji nula svesnosti o tome i uopšte nema diskusije o tome!

Kako je to moguće? Putin izdaje upozorenja godinama. On je zapadnim medijima, više od jednog puta, rekao da oni, svojom neiskrenošću, guraju svet u nuklearni rat. Putin je iznova i iznova ponavljao: “Ja izdajem upozorenja a niko ih ne čuje. Kako da doprem do vas?“

Možda će moroni čuti kada se oblaci u obliku pečurke pojave nad Vašingtonom i Njujorkom, a Evropa prestane da postoji, a hoće ukoliko Evropa nastavi sukob sa Rusijom, kao što je zahtevano od Vašingtonovih dobro plaćenih vazala.

U poslednjih nekoliko godina sam izveštavao o reakcijama kineske vlade na američke ratne planove za nuklearni napad na Kinu. Kinezi su pokazali kako bi njihove podmornice uništile zapadnu obalu SAD-a, a njihove ICBM bi dokrajčile ostatak zemlje.

Ja sam izvestio o svemu tome, a to nije proizvelo nikakav odgovor. Memorijska rupa nije bila potrebna, jer ni Vašington, ni prodani mediji, ni internet nisu primetili. Ovo je bezbrižnost do hiljaditog stepena.

U Americi i njenim podređenim, puzećim vazalnim državama, informacija se nikada ne objavi, pa tako nikada ne treba da se baci niz memorijsku rupu.

Ako ubedite nekoga da ćete ih ubiti, oni će prvi ubiti vas. Vlada, kao ova koja postoji u Vašingtonu, koja uverava moćne zemlje da su one na meti, je vlada koja uopšte nema poštovanja za živote svog naroda ili naroda u svetu, ili za bilo koji život na planeti Zemlji.

Takva vlada, kao u Vašingtonu, je zlo izvan svake mere, kao i medijske kurve i evropske, kanadske, australijske i japanske vazalne države koje služe Vašingtonu na račun svojih građana.

Uprkos svim naporima da veruju u suprotno, rusko i kinesko rukovodstvo je konačno stiglo, sa zakašnjenjem, do shvatanja da je Vašington zao do srži i da je zastupnik Satane.

Za Rusiju i Kinu, satansko zlo koje vlada na Zapadu je smanjilo izbor za Rusiju i Kinu na njih ili nas.

(Webtribune.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …