Home / U FOKUSU / PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENjE: Zapad u Srbiji POSLE IZBORA PRAVI REVOLUCIJU!

PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENjE: Zapad u Srbiji POSLE IZBORA PRAVI REVOLUCIJU!

putin

Zapadni moćnici spremili su 57 „specijalaca za revolucije“, koje će u narednim nedeljama ubaciti u Srbiju sa zadatkom da neposredno posle predsedničkih izbora 2. aprila u Srbiji izazovu „obojenu revoluciju“!

Ova informacija stoji u poverljivom dopisu koji su naše službe bezbednosti prekjuče dobile od ruskih obaveštajaca.
Kako saznajemo, vlastima u Beogradu dostavljen je spisak sa imenima i prezimenima 57 ljudi, od kojih je 49 stranih državljana.

Rusi su nam sugerisali da ove ljude nipošto ne puštamo preko granice, a poslali su nam i podatke o njihovim prethodnim angažmanima u Makedoniji, Ukrajini, Mađarskoj i Moldaviji..

– Ovo nije šala! Reč je o osobama koje su na Zapadu obučene za dizanje buna protiv nepodobnih režima. Ruski obaveštajci su nam dostavili spisak tih ljudi i njihove identitete, kako prave, tako i lažne koje koriste prilikom putovanja.

Sudeći po „radnim biografijama“, mi pričamo o ljudima koji imaju debelog iskustva u izazivanju masovnih protesta, pa čak i krvoprolića na ulicama – prenosi naš sagovornik, upućen u dostavljenu rusku dokumentaciju.

Niko juče zvanično nije želeo da priča o našim saznanjima.

Na drugoj strani, Vladimir Đukanović, poslanik SNS i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kaže za Informer da je ovaj scenario očekivan i uigran u drugim državama.

– Nemam nikakvu dilemu da će Zapad u Srbiji pokušati ono što je radio i još radi u Makedoniji. Ne zaboravite da se Srđa Popović u više navrata sastajao sa Vukom Jeremićem, a taj Popović je profesionalac u izazivanju „obojenih revolucija“.

Sigurno je da će strani elementi pokušati da destabilizuju Srbiju, bez obzira na rezultat opozicije. Izvešće nezadovoljne na ulicu, a državu će optužiti za neregularnosti. Treba biti spreman na sve, jer oni ne prezaju ni od čega – upozorava Đukanović.

(Informer.rs)

 

Check Also

ASADOVE SNAGE PRETRPELE PRVE GUBITKE U AFRINU: Turci u žestokom naletu na zapadnom frontu! (VIDEO)

Uprkos dolasku sirijskih dobrovoljačkih Snaga nacionalne odbrane (SNO) na liniju fronta, Turci i njihove džihadističke …