Home / U FOKUSU / RUSI ŠOKIRALI CEO SVET – Otkrili ko je zapravo Tramp i čiji je igrač!

RUSI ŠOKIRALI CEO SVET – Otkrili ko je zapravo Tramp i čiji je igrač!

tramp
Prema najnovijem izveštaju ruskog Saveta bezbednosti, lideri američke elite su u šoku i strahu pošto je Donald Tramp uspeo da uspostavi kontrolu nad preostalim američkim medijskim gigantima.

Zapravo, izveštaj navodi da masonske snage na čelu sa Donaldom Trampom preuzimaju kontrolu nad SAD, kao i da su te iste snage u ponedeljak, 25. aprila, potkupile još jedan mejnstrim novinski servis američke elite, čime će Tramp postati vlasnik skoro 75% američkih medijskih kompanija.

Preuzimanje mejnstrim servisa Tribjune Pablišing je pokrenula Trampova kompanija Dženet Kompani koja je takođe vlasnik popularnih novina Ju-Es-Ej Tudej.

Ipak, navodi se da je glavna sila iza preuzimanja ovog novinskog servisa Alden Global Kepital, najtajniji hedž fond na svetu.

Alden Global Kepital je osnovan 2007. godine otvorivši kancelarije širom sveta, ali se o ovom fondu ne zna mnogo jer je njegov misteriozni vlasnik, Randal Smit, jedan od najtajnovitijih ljudi u Americi koji nije održao nijedan intervju od osamdesetih godina prošlog veka i čiju fotografiju niko ne može da nabavi.

Izveštaj Federalne bezbednosne službe (FSB) o Randalu Smitu navodi da on ima 73 godine i da je šezdesetih godina diplomirao u Školi za finansije i trgovinu Varton u Pensilvaniji, gde je takođe bio mentor tadašnjem budućem kolegi Donaldu Trampu.

Da bismo u potpunosti shvatili povezanost sa Smitom i školom Varton, potrebno je da objasnimo da je tu školu osnovao Džozef Varton, jedan od najmoćnijih američkih industrijalaca 19. veka, posvećeni mason i podržavalac predsednika Vilijama Mek Kinlija (koji se zalagao za američko-ruski savez kako bi se Amerika oslobodila Britanskog carstva), ali i pobornik američkog ekonomskog protekcionizma spram sporazuma o slobodnoj trgovini.

Iako je škola Varton u proteklih 8 decenija promenila svoju prvobitnu osnivačku ideologiju, navodi se da je srž te ideologije preneta na odabrane studente masonskih porodica, kao što su Randal Smit i Donald Tramp.

Analitičari FSB-a su naveli da je Donald Tramp 2007. godine započeo svoje planirano preuzimanje SAD regrutujući svog masonskog saveznika i nekadašnjeg mentora Randala Smita da uspostavi Alden Global Kepital hedž fond, nakon čega je ovaj odmah počeo da kupuje i ulaže u američke medijske kompanije, uključujući i ulaganja u Dženet od skoro 150 miliona dolara. Tribjun Pablišing je bio samo poslednja u nizu medijskih kuća koje je ovaj hedž fond kupio.

Dakle, Donald Tramp i Randal Smit su pokupovali skoro sve veće američke medijske kompanije pred izbore 2016. godine, zbog čega američka elita više nije sigurna kako će uspeti da porazi Trampa koji planira da obelodani sve njihove smicalice.

(Webtribune.rs)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …