Home / U FOKUSU / Šešelj na konferenciji za štampu: Milo je mafijaš najtežeg kalibra i izdajnik srpskog naroda! Njegova ostavka je jedini način da se izbegne krvoproliće u Crnoj Gori! (VIDEO)

Šešelj na konferenciji za štampu: Milo je mafijaš najtežeg kalibra i izdajnik srpskog naroda! Njegova ostavka je jedini način da se izbegne krvoproliće u Crnoj Gori! (VIDEO)

seselj

Srpska radikalna stranka smatra da Milo Đukanović, dugogodišnji vladar Crne Gore, mora što pre da podnese ostavku kako se situacija u Crnoj Gori ne bi dalje zaoštravala i da se ne bi izazvalo teško krvoproliće na podgoričkim ulicama.

Šešelj je na konferenciji za novinare rekao za Mila da je poslednji diktator u Evropi.

– Milo Đukanović je mafijaš, mafijaški bos, izdajnik srpskog naroda koji je crnogorsku republiku pretvorio u diktatorsku despotiju i celi svet ga smatra poslednjim diktatorom u Evropi. Čovek koji je skoro 30 godina na vlasti trebalo bi sam da uvidi da je dosadio i građanima Crne Gore i celom Balkanu. Kralj balkanske duvanske mafije, mafijaš najtežeg kalibra, trebalo bi da beži što pre i da sa sobom povede i crnogorskog Arkana – Branu Mićunovića. U protivnom, moraće da im se sudi, a nije nemoguće i za njih neki crnogorski Meljak da se nađe- izjavio je Vojislav Šešelj na konferenciji za novinare.

Srpska radikalna stranka je ranije, pre nekoliko dana, izdala saopštenje da podržava proteste protiv režima Mila Đukanovića gde je Šešelj rekao da Milo odmah treba da podnese ostavku.

Pogledajte video:

(Pravda)

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …