Home / U FOKUSU / Skupština Srbije donosi zakon kojim bi svi koji se protive nametanju homoseksualizma deci, bili krivično gonjeni!

Skupština Srbije donosi zakon kojim bi svi koji se protive nametanju homoseksualizma deci, bili krivično gonjeni!

Srbija je najbolji primer da je primena principa pozitivne diskriminacije najefikasnije sredstvo ne za unapređenje, već za uništenje demokratije kao oblika vlasti.

09434786546

Umesto da primena ovog principa bude izuzetak, i to samo u slučaju nacionalnih manjina, kako se ne bi podrio sistem vlasti zasnovan na načelu jedan građanin-jedan glas, pozitivna diskriminacija je postala pravilo na osnovu koga se u Republici Srbiji opredeljuju prava i obaveze pojedinaca i formiraju organi vlasti.

Načelo zakonitosti, koje podrazumeva da je zakon, rečju jedne građanske deklaracije, isti za sve, bilo da štiti, bilo da kažnjava, pogaženo je u ime principa pozitivne diskriminacije. Tako se građanska i demokratska Srbija pretvorila u totalitarnu državu u kojoj raznorazne privilegovane manjine diskriminišu biračku i poresku većinu.

Zloupotreba principa pozitivne diskriminacije doživljava ovih dana vrhunac državnom promocijom privilegovanog društvenog položaja interesne grupe koja jedino ispravno može da se identifikuje terminom „politički homoseksualizamˮ. Dakle, nije reč o navodnim pravima homoseksualaca, nego o nametanju protivporodične ideologije zemlji u kojoj se ne samo ogroman broj građana toj ideologiji suprotstavlja, nego u kojoj stanovništvo izumire ogromnom brzinom – 400 hiljada ljudi je manje od popisa 2002. do popisa 2011, a školske 2014/2015. u prvi razred osnovnih škola upisano je preko 6000 đaka manje nego školske 2013/2014.

Umesto da hitno radi na borbi protiv bele kuge i na unapređenju kulture života u Srbiji, sadašnja vlast propagira politički homoseksualizam tako što Ministarstvo kulture od novca poreskih obveznika finansira gej-izložbe i dopušta zloupotrebu dece u promo-spotovima za ovogodišnju gej-paradu, dok službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Centara za socijalni rad u celoj Srbiji prolaze obuke za promociju homoseksualizma u sistemu policijske i socijalne zaštite, i to finansirani od strane LGBT-udruženja. Na taj način promocija homoseksualizma je postala državni projekat.

Najviši predstavnici državnih vlasti su na razgovorima sa stranim diplomatama u više navrata obećali organizaciju gej-parade u Beogradu i time potvrdili kolonijalni status države Srbije. Istovremeno, Skupština Srbije najavljuje donošenje zakona o govoru mržnje kojim bi svi koji se protive nametanju homoseksualizma našoj deci bili krivično gonjeni.Politički homoseksualizam tako postaje vladajuća ideologija.

Uprkos svemu tome, tražimo da, u skladu sa Ustavom Srbije (član 54), parada političkog homoseksualizma u Beogradu bude zabranjena,  jer njen cilj nije ukazivanje na tobožnju diskriminaciju homoseksualaca, nego uvod u razaranje prirodne porodice kroz nametanje tzv. „homoseksualnog brakaˮ i prava na usvajanje dece od strane takvih „brakovaˮ.

Tražimo, takođe, da država odmah krene u izradu strategije za poboljšanje demografske situacije i borbu protiv bele kuge, za šta je potrebna najšira društvena saglasnost. To je tema koja treba da postane prioritetni državni projekat, a ne gej-paradiranje.

 Dr Zoran Čvorović, Dr Mila Alečković, Dr Vlajko Panović, Dr Slobodan Janković, Dr Zoran Jerotijević, Mr Vladimir Dimitrijević, Mr Biljana Spasić, Petar V. Arbutina, Miroslav Cera Mihailović, Ljiljana Bulatović, Nikola Živković, Angelina Marković, Milorad Crnjanin, Ana i Momčilo Selić, Boško Obradović…

(Fakti)

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …