Home / U FOKUSU / SPREMA SE PUSTOŠ: Islamska država će aktivirati atomsku bombu u SAD-u 2016. godine!

SPREMA SE PUSTOŠ: Islamska država će aktivirati atomsku bombu u SAD-u 2016. godine!

Teroristička grupa Islamska država je objavila da ima dovoljno novca za kupovinu atomskog oružja od Pakistana i izvođenje atomskog napada na američkoj teritoriji 2016. godine.

armagedon- apokalipsa- bomba- katastrofa- nuklear

Kako prenosi agencija Fars, vehabisti ID-a su u članku u časopisu Dabek, koji pripada ovoj grupi, objavile da imaju dovoljno finansijskih sredstava za kupovinu nuklearnog oružja iz Pakistana i izvođenje napada na tlu SAD-a iduće godine. Islamska država je u tom članku objavila da se to oružje može prokrijumčariti u SAD preko južne granice Meksika.

Britanski novinar Džon Kantli, koji sada radi u ovom džihadističkom glasilu kaže da ID ima u bankama više milijardi dolara i da će tražiti od svoje provincije u Pakistanu da kupi nuklearno oružje od posrednika u prodaji oružja koji su u sistemu sa korumpiranim zvaničnicima u regionu. Zatim će se to oružje transportovati kopnenim putem, kako bi se rastavilo u Libiji i odatle će ga mudžahedini prebaciti u Nigeriju.

Ovaj novinar dalje piše da kolumbisjke pošiljke droge koje dolaze u Evropu prelaze preko zapadne Afrike, što im daje mogućnost da prokrijumčare i drugu vrstu robe sa istoka na zapad.

Kantli tvrdi da će ovo oružje, zajedno sa ekstremistima ID-a, pre ulaska u SAD proći kroz centralnu Ameriku i Meksiko, odakle će se prolaskom kroz jedan krijumčarski tunel pridružiti grupi od 12 miliona ilegalnih imigranata u SAD-u, sa bombom na raspolaganju.

Kantli je fotograf kog su u novembru 2012. oteli pripadnici Islamske države u Siriji, i od tada se pojavio u nekoliko video snimaka u kojima je kritizikovao zapadne sile.

(Sahar TV)

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …