Home / ZANIMLJIVOSTI / 10 stvari koje svaki muškarac želi u krevetu

10 stvari koje svaki muškarac želi u krevetu

Muškarci osim nagog ženskog tela u spavaćoj sobi, pridaju i važnoti i drugim stvarima. Kao na primer, smislu za humor.

Retki su muškarci koji zahtevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i orman pun kožnih seks igračaka. Naravno da ovakvi muškaci postoje, i ako je ovo vasa seks fantazija, nemojte se ustručavati. Ali istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznanađujuć. Lako, zar ne?

Ovo su 10 stvari za koje su muškarci rekli da jednostavno obožavaju.

Da vidimo da vi preuzimate inicijativu

Mi vrlo rado preuzimamo prvi korak, a ukoliko vi to ne učinite, mi ćemo sigurno. Ali nekako je mnogo bolje kada znamo koliko smo poželjni. Jer, koliko god izgledalo da uživate u vrelini spavaće sobe, ako nikada same ne pokrenete inicijativu, možemo pomisliti da vam jednostavno nije dovoljno dobro sa nama.

Seksi donji veš

Znamo da ga najviše nosite da bi nas napalile, a mi to zaista, ali zaista cenimo, iako izgleda kao da smo jedva primetili kada ih strgnemo sa vas.

Predigra

Nemojte da vas zavaraju muškarci koje vidite u filmovima koji su uvek spremni na akciju i to odmah. Istina je da mi volimo polako da gradimo tu energiju, isto koliko volimo i krešendo kasnije. Dobar seks podrazumeva oba.

Spontanost

Nemoguće je da par ne zapadne u neku vrstu rutine posle nekog vremena u vezi. Zbog toga nemojte da se plašite da promenite neke stvari. Seks pre posla i seks na trpezarijskom stolu itekako može da začini stvari.

Dirty talk

Neke ohrabrujuće rečenice svakako mogu mnogo da pomognu da znamo da smo na pravom putu.

Volimo da čujemo svoje ime

Ništa ne održava stvari na pravom putu kao izgovaranje našeg imena. Iskoristite to.

Sigurnost

Ukoliko smo u dugoj vezi, vi uzimate pilulu i oboje smo se testirali na seksualno prenosive bolesti, korišćenje kondom nije obavezno. Ali mi uvek imamo jedan kod sebe. Ali šta ako ga ipak zaboravimo? Ukoliko devojka sama to spomene, pre nego što sami stignemo, nama pokazuje da je posvećena seksualnom životu i da je spremna da preuzme odgovornost za obostranu siguronost.

Da budete otvorene za isprobavanje fantazija

Ako želimo da probamo neku igricu, ili fantaziju, mi se nadamo da ćete biti otvorene da to pokušate. I obećavamo – mi bismo to uradili za vas.

Smisao za humor

Ako stvari krenu naopako, to može biti premešno ili užasno, Mogućnost da se smejemo zajedno određuje razliku.

Želimo da vam pružimo orgazam

Znamo da nije sve do nas, zato nam recite šta vas uzbuđuje. Mi smo tu da se međusobno zadovoljimo.

(Cosmopolitan)

Check Also

ČUDO SVETE PETKE: ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, JER NIJE HTEO DA IM PRODA IMANjE, A ONDA JE…

1986.godine u manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je sledeće svedočanstvo: Dragiša Gojkvić, …