Home / ZANIMLJIVOSTI / 13 stvari o seksu koje bi žene volele da muškarci već znaju..

13 stvari o seksu koje bi žene volele da muškarci već znaju..

Nije nikakva novost da muškarci i žene seks doživljavaju različito, i samim tim mu pristupaju drugačije. Ali nekada nije jednostavno otvoriti se na temu onoga što očekujemo od seksa, o tome šta seks čini dobrim ili šta može da ga pokvari, piše Cosmopolitan.rs
dvoje-par-erotika1
Da bismo pomalo olakšali momcima, izdvojili smo 13 stvari koje mi žene zaista želimo da podelimo sa muškarcima, ali to često ne radimo. Evo šta žene žele da muškarci znaju o seksu.

1. Nije da ne volimo da vas oralno zadovoljimo, ali morate da održavate higijenu intimnih delova. Većina žena zapravo voli i da prima i da pruža oralni seks, ali od njih se očekuje da budu entuzijastične povodom toga nezavisno od okolnosti u kojima se nalaze. Muškarcu nije nikakav problem da kaže da neće oralno da zadovolji devojku jer je „čudnog ukusa“, dok bi devojke valjda trebalo da skaču od sreće ako se dečko nije nedavno istuširao. Olakšajte nam posao, pravac tuš kabina!

2. Nećete nas slomiti. Ponekad zaista želimo grublji seks.

3. Ponekad samo želimo da spavamo posle seksa. Sterotipi nalažu da žene obožavaju šaputanja na jastuku i maženje. Ali iskreno, nekada i mi želimo da se samo okrenemo ka zidu i da se onesvestimo od spavanja. Seks je težak posao, a mi moramo na posao u 8 ujutru.

4. Budite nežni prema našoj vagini. Nema potrebe za nabijanjem, iako znamo da volite da se osećate kao šmeker kada idete tako duboko. Boli i kvari raspoloženje.

5. Cenićemo čistu posteljinu. Znate šta je stvarno seksi? Kada uđete kod dečka u sobu a njegov krevet je potpuno čist. Nema hrpe prljavog veša, nema čudnih fleka ili ostataka hrane. Čist krevet je ono zbog čega nam momentalno klecaju kolena.

6. Želimo da nam ponudite majicu za spavanje. U teoriji, seksi je spavati u brusu i gaćicama, ali nije nimalo udobno. Ukoliko nismo gole zaspale, ponudite nam veliku majicu da se u nju ušuškamo.

7. Pitajte pre nego što uradite nešto ludo. Analni seks, oralni seks, i bilo koje varijacije na tu temu zahtevaju da jasno i glasno pitate, i sačekate odgovor pre nego što pokušate bilo šta.

8. Nemojte činiti da se osećamo čudno ako se desi nešto neprijatno. Ionako nas je sramota i bez toga. Seks ne ide uvek po planu, ljudima se dešavaju razne nezgode. Idemo dalje.

9. Ujutru ćemo sve ispričati prijateljicama. Ovo nije okrutno tračarenje već žensko povezivanje. Možete da se kladite da naše prijateljice znaju sve o vašem belegu na unutrašnjoj strani butina, o tome kako se smeškate kada svršite i naravno kako ste nazvali svoj penis.

10. Pozovite ili pošaljite poruku sutradan. Ukoliko to očigledno nije bio seks za jedno veče (i oboje ste se oko toga složili) molimo vas da budete toliko pristojni i pošaljete barem neku „hvala, to je bilo zabavno“ poruku. Ništa nije gore nego provesti sjajno veče sa tipom, ponadati se a onda nikada više ne dobiti ni reč od njega. Ako morate da nas otkačite, budite pristojni.

11. Pravilo četvrtog sastanka je laž. Možda ćemo spavati sa vama i na prvom sastanku, a možda ćemo čekati do pedesetog. Ako pretpostavljate da postoji neki unapred određen trenutak kada ćete uspeti da nas odvedete u krevet spremite se za razočarenje.

12. Ako nam nešto ne odgovara i kažemo vam da prestanete, ne izgledajte tako povređeno. Nismo zle, kunemo se. Samo ne želimo da svu energiju i trud ulažete u taj potez koji nas neće dovesti do orgazma.

13. Oralni seks se vežba. Svaka žena je drugačija, i ono što je uspevalo na vašoj bivšoj devojci možda neće funkcionisati kod nas. Spremite se na konstruktivnu kritiku.

(Kurir)

 

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …