Home / ZANIMLJIVOSTI / 3 horoskopska znaka koje u februaru čeka ljubavni brodolom..

3 horoskopska znaka koje u februaru čeka ljubavni brodolom..

Hajde da gledamo na stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo pokušava da te nauči lekciju.

A neke su lekcije jednostavno teže od drugih.

Prema tome, ako je tvoj znak na popisu, ne očajavaj – zvezde ti u stvari pripremaju veliki lični rast i napredak!

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bi spoznali osećaj za gubitak i naučili da cenimo ono što imamo.

U februaru će se neki od znakova Zodijaka najverovatnije naći na ljubavnom iskušenju.

Blizanci

Za sve Blizance sledi mesec promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom.

Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da menjaju ceo svoj život zbog druge osobe.

Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način.

Ali – imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi u skorijoj budućnosti.

Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće sami sebi slamate srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati početkom februara izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe.

Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše da patiš.

Čitaj: leči slomljeno srce! Pozitivna strana tvoje destrukcije je neverovatna moć regeneracije.

Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promenu u svoju korist i dočekaj proleće srećniji nego ikada pre.

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvek fer i rezovi su nužni!

Ovo je problem s kojim se nosite još od detinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija.

U predstojećem mesecu ćete napokon definisati sve svoje emocije, i reći jasno i glasno šta mislite, rešićete se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka.

Vrlo verovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako „to nije to“ i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi.

Drage Vage, vreme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …