Home / ZANIMLJIVOSTI / 9 ZNAKOVA DA STE ZAČARANI CRNOM MAGIJOM

9 ZNAKOVA DA STE ZAČARANI CRNOM MAGIJOM

U ovom svetu postoje mnogi oblici magije. Crna magija je grana magije koja se koristi za izvršavanje zlih postupaka i ispoljavanje negativne energije.

Može se koristiti protiv drugih i može uticati na vas, a da to i ne primećujete. Ako ste dobra osoba sa niskim vibracijama, možete biti podložniji crnoj magiji. Što je viša vaša frekvencija, manje je verovatno da će te vradžbine i loše namere uticati na vas, tako da je to nešto o čemu treba razmišljati.

Kažu da ako sumnjate da ste na neki način začarani crnom magijom, prateći znaci mogu biti prisutni u vašem životu.

Ako vam se ove stvari događaju, onda radite na tome da podignete svoju vibraciju i da se bolje postavite, što vam može mnogo pomoći.

Molim vas zapamtite da ako mislite da neko koristi crnu magiju protiv vas, ne znači da treba da im je pošaljete nazad.

Osećate kao da se neko sprema da vam naudi.

Ne možete da učinite ništa, ali osećate kao da nešto ili neko namerava da vam naudi. Možete da kažete da nešto nije u redu, bilo da znate šta je to nešto ili ne. Kao da ste u stanju da osetite loše namere.

Možete osetiti težinu negativne energije nad sobom.

Osećate se kao da je vazduh oko vas mnogo zagušljiviji nego obično. Primećujete da sve više i više negativne energije ulazi u vaš život. Niste sigurni šta da uradite povodom toga.

Imate strašne glavobolje.

Ako se suočavate sa glavoboljama koje su došle niotkuda crna magija može imati veze sa tim. Ako vam ništa drugo ne pomaže, možete biti žrtva napada. Ovakve stvari su mnogo češće nego što mislite.

Doživljavate noćne more ili ne možete da spavate.

Ponekad je negativna energija poslata u vidu noćnih mora. Ako niste neko ko obično ima noćne more, ne zanemarujte ovu činjenicu. Mogli biste da budete začarani crnom magijom.

Izuzetno ste iscrpljeni.

Ako se osećate preterano iscrpljeno, bez obzira na to šta radite ili ko vas okružuje, promena vibracije može da učini čuda. Crna magija je nešto što nam zaista oduzima mnogo energije. Strašno nas obara.

Osećate se izgubljeno.

Ako se osećate izgubljeno i to može biti rezultat  loših ljudskih namera prema vama. Žele da se osećate izgubljeno da biste išli u potragu. Što se više udaljavate od samog sebe, to u njihovim očima deluje bolje.

Veoma ste razdražljivi.

Ako se negativne energije naziru, vremenom ćete postati razdražljivi. Što su te energije duže oko vas, postajaćete sve negativniji i iscrpljeniji. To je veoma ozbiljna stvar.

Borite se da pronađete sreću.

Ako niste u stanju da nađete radost u stvarima u kojima biste inače, pred vama je problem. Ignorisanje tog problema samo će pogoršati stvari. Morate se suočiti sa tim.

Više ne brinete o sebi.

Kada izgubimo iz vida ko smo, počinjemo da zanemarujemo brigu o sebi. To je upravo ono što osoba koja radi protiv vas želi. Ne dozvolite joj to.

Crna magija nije uvek ono što ljudi pretpostavljaju da jeste. Može biti suptilna i konstantno vas trošiti vremenom.

Webtribune.rs

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …