Home / ZANIMLJIVOSTI / Ako tokom seksa osećate jednu od ovih stvari- onda ste u vezi sa pogrešnom osobom..

Ako tokom seksa osećate jednu od ovih stvari- onda ste u vezi sa pogrešnom osobom..

Iako su ljubav, poverenje, poštovanje i prijateljstvo jedni od najvažnijih faktora u svakoj vezi, nikako ne smemo da zaboravimo strast i seksualnu privlačnost, s obzirom na to da oni na duže staze zaista mogu da odrede da li će veza biti srećna i uspešna ili možda ipak neće.

A evo koji vam znakovi govore da intimne odnose možda ipak imate s potpuno pogrešnom osobom:

1. Više razmišljate o drugima nego o njemu

Da, sasvim je normalno da nam je zgodan neki pevač ili glumac, pa čak dečko kog ste videle na poslu, ali ako puno više vremena provodite razmišljajući o drugima nego o svom partneru, to nikako nije dobar znak.

2. Ne privlači vas dovoljno jako

Ako s nekim imate snažnu seksualnu povezanost, onda vas ta osoba privlači na apsolutno svaki način – intelektualno, fizički, seksualno… Ako to s vašim partnerom nije tako, znači da vam se ne sviđa dovoljno.

3. Govori neprimerene i ružne komentare

Ako se zbog svog partnera osećate nesigurno u sopstvenom telu, vreme je da prekinete, jer nepotrebni ružni komentari nisu dobrodošli ni od koga, a kamoli od osobe s kojom ste u vezi.

4. Bojite se da mu kažete šta vam se sviđa, a šta ne

Kao i u vezi, tako je komunikacija izuzetno bitna i tokom seksa. Ako se bojite da mu kažete šta vam odgovara, a šta ne zato što znate da neće dobro reagovati na savet ili primedbu, to nikako nije dobar znak.

5. Jedva čekate da seks završi

Naravno da nemože svako baš uvek da bude raspoložen za seks i da je ponekad u glavi sto drugih stvari zbog kojih je nemoguće opustiti se, ali ako s njim ne uživate baš nikad, to je ogroman problem…

6. Nakon seksa se osećate čudno i nesrećno

Seks je odličan način za uklanjanje stresa i napetosti, a tokom seksa u našem se telu luče hormoni sreće i zadovoljstva. Ako se nakon seksa ne osećate nimalo zadovoljno, već čudno i tužno, apsolutno je jasno da nešto između vas dvoje baš i ne štima.

7. Odbija da koristi kondome

Apsolutno niko ne sme da vam kaže ili nagovara na nešto što vi ne želite. Zato, ako kod vas seks bez kondoma apsolutno ne dolazi u obzir, a on se ponaša nemarno i odbija da ga koristi, slobodno se pozdravite s njim.

8. Smeta vam njegov dodir

Dogodi li vam se nekad da se odmaknete kad pokuša da vas dodirne i zapravo to radite skroz nesvesno? Vaše telo vam možda šalje nesvesnu poruku…

9. Ne poštuje vas dovoljno

Bez obzira na to da li ste u vezi godinu dana, 10 godina, da li ste u braku ili ste samo prijatelji s povlasticama – poštovanje je uvek, ili bi barem trebalo da bude, na prvom mestu. I to uzajamno poštovanje.

10. Seks je dosadan i nimalo uzbudljiv

I ovde zaista ne moramo više ništa da dodamo…

(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …