Home / ZANIMLJIVOSTI / Ako vam muškarac u KREVETU RADI OVO, to je vaš čovek!

Ako vam muškarac u KREVETU RADI OVO, to je vaš čovek!

dvoje

Ako kraj sebe imate muškarca koji u seksu redovno radi navedene stvari, savetujemo vam da ga ne puštate olako iz kreveta i iz života.

Ovo su znakovi da je vaš partner najbolji kojeg ste ikada imale, bez preterivanja.

Uvek se brine da prve doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je pravo i događa se upravo vama.

Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam uvek ‘uzvrati’. Da stvar bude još bolja, on se čak češće ‘spušta dole’ nego vi, pa vam tako vraća za sve one partnere koji to za vas nisu radili jer su bili sebični.

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koji su to delovi tela, čak i bez da ih je guglao pa je svestan da su te erogene zone isto važne kao vagina, ako ne i važnije.

S njim možete da isprobate nove stvari, jer se ne boji novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osećate smešno.

Obasipa vas kompliementima bez obzira na sve, bez obzira da li ste smršale ili ste se ugojile.

Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je bio akter, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Ni jedan dio vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste.

(Novi.ba)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …