Home / ZANIMLJIVOSTI / BIO JE U KOMI I VIDEO BOGA: Postavio mu je nekoliko pitanja, ali jedan odgovor ga je dokrajčio! (VIDEO)

BIO JE U KOMI I VIDEO BOGA: Postavio mu je nekoliko pitanja, ali jedan odgovor ga je dokrajčio! (VIDEO)

covekOdgovori su neočekivani, neki više, neki manje. Na primer, hrabrost je pokazao kao dečak, a zanimljiva retrospektvia zaustavlja se onog trenutka kada se, među brojnim sećanjima, pojavi lik njegove devojke Pejdž

Nejtan je upao u komu i probudio se na mestu gde nikoga nema i polako je počeo da shvata da više nije “na onome svetu”. Nakon šoka, shvatio je da je konačno došao trenutak da postavi sva pitanja na koje nikada nije imao odgovor, pitanja o svom životu. Ovo je tema filma “Pitanja” koji je 2015. godine privukao veliku pažnju šire javnosti.

On je imao priliku da “razgovara sa Bogom” i da oživi sve situacije koje ga zanimaju. Mladić je krenuo od najranije mladosti i upitao ko mu je ukrao bicikl kada je bio dečak. Zatim ga je zainteresovalo kada je bio najhrabriji, kako je sufrovao na talasima, ko mu je dao najbolji savet, koliko je jaja pojeo, koliko je puta nekome dao “pet” i koliko je puta u životu imao seks.

Odgovori su neočekivani, neki više, neki manje. Na primer, hrabrost je pokazao kao dečak, a zanimljiva retrospektvia zaustavlja se onog trenutka kada se, među brojnim sećanjima, pojavi njen lik, devojke Pejdž.

“Koja je žena bila stvorena za mene?”, pitao je mladić, a Bog mu je pokazao Pejdž.

Nerado prihvatajući taj odgovor, postavlja još jedno pitanje. “Ne, mislio sam, koja je žena u istoriji čovečanstva bila idealna za mene?”, pitao je, ali i na to mu je Bog pokazao Pejdž.

Svestan svog propusta, jer su Pejdž i on davno raskinuli, postavlja niz drugih koji se tiču njenog života.

“Je li se udala?”, “Šta radi sada”, pitao je o njoj, a kada mu je Bog pokazao njen život i dete, više nije želeo o njoj razmišljati.

Nejtan je želeo je da prestane da razmišlja o bivšoj, pa je Boga upitao: “Kada sam bio najsrećniji?”.

Odgovor koji mu je Bog dao totalno ga je potresao.

Pogledajte kratki i višestruko nagrađivani film u kojem su se mnogi prepoznali i zbog kojega su potekle čak i suze:

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …