Home / ZANIMLJIVOSTI / Šta žene zaista žele u krevetu?

Šta žene zaista žele u krevetu?

dvoje-parMuškarci pokušavaju da shvate šta žene očekuju od seksualnog odnosa, ali često ne uspevaju u tome. Da li ona želi sveće ili romantično osvetljenje? Da li želi da se sa njom postupa nežno sa dosta emocija?

1) ŽENE VOLE DA PREDIGRA DUGO TRAJE

Prečesto, parovi se odmah „bacaju“ na posao. A dok to funkcioniše u mnogim okolnostima, to je sirova strast. Zavođenje treba da bude sporije, a ne užurbano. Muškarci treba da otkrivaju njeno telo polako i da puste svoje ruke i oči da nežno prelaze preko ženskog tela.

2) MALO DRUGAČIJE ISKUSTVO

Ona možda ne žele seks na javnom mestu, ali osećaj da mogu da budu viđene mnoge žene oraspoloži na ovaj poduhvat.

3) NEKA INICIJATIVA BUDE NA NJENOJ STRANI

Moć može da bude veliki afrodizijak za mnoge ljude, kako muškarce, tako i žene. Žene vole da imaju kontrolu.

4) IGRANJE ULOGA

Uzimanje druge lličnosti može biti oslobađajuće i dopušta akcije i uloge koje se ne mogu lako pratiti kada ste to stvarno vi. Ali kada se kostim stavi, možete da razbijete granice i nesigurnosti. Zbog toga mnoge žene vole da se „igraju“.

5) VARIJACIJE POKRETA

Promene pokreta i tipova dodira uzbuđuje mnoge žene. Različiti dodiri mogu da dovedu do nove telesne avanture.

6) UČINITE DA BUDE SVE ZBOG NJE

Žene vole da se osećaju posebno. Žele da budu bitne. A nekada žele da budu i razmažene. Muškarci moraju da zapamte to.

7) POKUŠAJTE NEŠTO NOVO

Prema mnogim studijama, 75 odsto žena ne doživi orgazam tokom odnosa. To znači da ako muškarac ne krene „južno“ , postoji velika šansa da žena neće doživeti orgazam. Mora da sluša ženu kako to voli, kada i koliko često.

Oralni seks je specijalan nivo intime. Stvara poverenje koje dopušta da se približite nečijem telu veoma blizu.

8) POKAŽITE I VI INICIJATIVU

Kada žena spusti blokade, 90 odsto stvari je rečeno. One žele muškarca koji će da bude glavni u krevetu. Ovaj odgovor dolazi od mnogih žena, od domaćica do mladih devojaka.

Žene žele da budu na neki način „prisiljene“ na ruke muškaraca koji ima samopouzdanje i koji je strastven. One žele poverenje, opuštanje i što je najvažnije, da se osećaju nežno.

9) PREDIGRA KOJA POČINJE IZVAN SPAVAĆE SOBE

Za neke muškarce, postoji dva tipa predigre. Da budu dodirnuti i da dodirnu. Za ove momke izgleda da nije sve jasno. Oni ne znaju da je ženska najveća erogena zona: UM. Najbolja predigra je mentalna stimulacija i inteligencija.

Uzbuđenje kod žena obično počne mnogo pre nego što su svesne da se to događa. Ona je uzbuđena izjavom. Zavođenje je forma umetnosti i zahteva trud. Fokus na nju. Ona želi da se oseća važno.

10) LJUBLJENJE

Ljubljenje je veoma intimno. Lično je, strastveno i to je komunikacija u mnogo nivoa. Muškarac mora lagano da počne sa poljubcima. Mora da sluša ženske odgovore i da je prati. Mora da ljubi njene obraze i vrat, a za ljubljenje leđa se dobijaju dodatni poeni.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …