Home / ZANIMLJIVOSTI / BIVŠA „NOĆNA“ DAMA SAVETUJE ŽENE: Zbog OVIH stvari VAS vaši muževi VARAJU, evo KAKO da to PROMENITE

BIVŠA „NOĆNA“ DAMA SAVETUJE ŽENE: Zbog OVIH stvari VAS vaši muževi VARAJU, evo KAKO da to PROMENITE

zena

Gvinet Montenegro bivša je elintna es*ort dama koja je nedavno otvoreno govorila o svom iskustvu, ali i podelila savete ženama.

Prvi se*sualni odnos naplatila je kada je imala 21. godinu i od tada se posvetila ovom „zanimanju“.

Uspeh je merila skupom odećom, automobilima i skupim putovanjima. Posebnu pažnju medija privukla je kada je otkrila da je spavala sa 10.000 muškaraca.

Muškarce je podelila u nekoliko kategodija. „Lojalno mlitava derišta“ smatra muškarce kojima je san da žena njima dominira, „nekonformistom“ zove muškarca koji je spreman da sa njom isproba najrazličitije stvari, dok je „oštećeni“ onaj kome se treba posvetiti. U posebnu kategodiju svrstala je i one koji samo žele da udovolje svojim ženama.

“Bitno je da znate šta je to što motiviše muškarca da vara, jer samo sa tom informacijom to možete i da sprečite.

Muškarci su kao i žene, i oni imaju osećanja. Žele da se zaljube i osete bliskost, žele da se osećaju poželjno.

Ne varaju zato što mogu, niti varaju zato što razmišljaju donjom glavom. Oni žele da se osete kao pravi muškarci i prestrave se kada pomisle da će izgubiti mušku energiju”, rekla je Montenegro.

Nju je, kako kaže, najviše iznenadila činjenica da se poželjno osećaju samo kada znaju da mogu da zadovolje ženu, što je bio motiv svakog muškarca koji joj se obratio.

“Oni nisu dolazili na se*s na brzaka, vež da osete intimnost i povezanost i trudili su se da me zadovolje.

Za njih muškost podrazumeva sposobnost da ženu dovedu do or*azma. Onda kada ne mogu da zadovolje svoju ženu, odlaze kod druge”, dodala je ona.

“Dobar se*s je i u glavi. Kada izgubite mentalnu povezanost nikada više ne može da bude tako dobar. Danas je teško razgovarati oči u oči, svi pričamo preko poruka.

Ne morate da menjate ono što jeste, samo popijte par pića sa supružnikom, opustite se i kažite ono što vam je na duši, da se ponovo povežete”.

To ne može da se nađe preko aplikacija, navodi.

(Izvor: bulevar.b92.net)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …