Home / ZANIMLJIVOSTI / BIZARAN SLUČAJ „MALE“ MARIJE: Ima 34 godine a zarobljena u telu bebe od 9 meseci..(VIDEO)

BIZARAN SLUČAJ „MALE“ MARIJE: Ima 34 godine a zarobljena u telu bebe od 9 meseci..(VIDEO)

Clip-3 (2)

Za ovu čudnu, bizarnu i pomalo tužnu priču rekli bi smo kao da je „izašla“ iz filma „Neobični slučaj Bendžamina Batona“ ali sa malo drugačijim završetkom.Reč je o Brazilijanki koja je rodjena 7. maja, 1981.godine sa neobičnim medicinskim slučajem, njeno ime je Maria Audet do Nascimento …..

Marija je nekim čudom ili greškom prirode (nazovite kako hoćete) još uvek ima telo devetomesečne bebe. !!

„Mala“ Marija je iz siromašne porodice koja živi u blatnjari kućici u gradiću Ceara, u Brazilu.Marija ima oca i maćehu koja se i brine o njoj do kada joj je prava majka umrla pre 13 godina.Marijina porodica nije mogla da obezbedi novac jer su bili siromašni za njeno lečenje čije se stanje moglo preokrenuti da se sa terapijama krenulo na samom rođenju.

Na žalost Marija mora da nastavi da žvi u telu bebe od 9 meseci, i u nemogućnosti je da se brine o sebi kao i da govori Njena maćeha, Dora, je preuzela svu brigu o „maloj“ Mariji.Dora kaže da ima dovoljno ljubavi za nju jer veruje da je dete poklon od Boga, da se brine o 30 godišnjem Mariji.

Stručnjaci sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u CEARA veruju da Marija pati od ozbiljnog nedostatka hormona štitne žlezde.

Kao rezultat hipotireoza, njeno telo nikada nije bilo na žalost u stanju da se razvije fizički ili mentalno.Oni su takođe izjavili da se ovo otkrilo ranije Marija bi možda odrastas kao normalno dete.

Univerzitet se složio da će obezbedi besplatno lečenje Mariji, kako bi mogla biti malo više nezavisna na primer da hoda jede i kaže barem nekoliko reči.

Kako izgleda Marija zarobljena u telu devetomesečne bebe

Pogledajte u videu uz napomenu video nije na engleskom ...

Check Also

TRZATE SE DOK TONETE U SAN? TELO POKUŠAVA NEŠTO DA VAM KAŽE

Iako nema razloga za brigu, hipnotičko trzanje javlja se kod savršeno zdravih ljudi, a postoji …