Home / ZANIMLJIVOSTI / CRNE SLUTNjE! ŠABAN SE OVOGA NAJVIŠE PLAŠIO, A TO GA JE NA KRAJU I UBILO! PRE 3 GODINE SE POVERIO VODITELjKI! (VIDEO)

CRNE SLUTNjE! ŠABAN SE OVOGA NAJVIŠE PLAŠIO, A TO GA JE NA KRAJU I UBILO! PRE 3 GODINE SE POVERIO VODITELjKI! (VIDEO)

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, preminuo u bolnici usled komplikacija sa srčanom aortom. Pevač je i ranije imao problema sa zdravljem, što je otkrio u jednoj emisiji.

Naime, pokojni pevač je 2016. godine pričao o problemu zbog kog je imao hiruršku intervenciju.

“Ja nisam znao da ta stomačna aorta ne boli. Slučajno sam to otkrio, tj. moja doktorka koja radi u Hitnoj pomoći. Ona je slučajno kada sam došao sa svirke u Parizu rekla da joj je nešto sumnjivo. “Ja sam došao da me pothraniš, da mi daš infuziju”, rekao sam joj, ali je ona htela da me pregleda.

Odvela me kod doktora, kom je ta stomačna aorta bila sumnjiva. Moja kućna prijateljica i doktorka Branka pomogla mi je najviše na svetu, uvek me vadi što se tiče zdravlja, ona to časkom završava”, rekao je Šaban u emisiji “Iz profila” i dodao:

“Videli su ljudi da to nije dobro, prenoćio sam u bolnici, a doktor je trebalo da me operiše. Svašta su mi radili, krv su mi uzimali jedno 7 puta. Nisam im dao osmi put, rekao sam da su “drakule” (smeh). Čovek je došao sutradan i rekao da to nije ni blizu operacije. Ja sam bio sav srećan što idem kući.

Nakon godinu dana, stomačna aorta se uvećala, a ne daj Bože da pukne. Da si na operacionom stolu, nema šanse da preživiša ako pukne. Imao sam sreće da je toliko poraslo da je moralo da se operiše. Moj zet Bata Mirković je našao sve žive u Italiji gde samo to rade i najbolji su.

Rođeni sin mi se ne bi našao kao što mi se on našao. Dolazio je u bolnicu i kada se zadnja vizita završi odlazio je na spavanje. Sve vreme je bio prisutan, a igrom slučaja doktor navija za taj tim gde igra, pa mu je dao dres. Ja sam dobio lokalnu injekciju, ništa nisam osetio, komunicirao sam sa svima, a operacija je bila 100 posto uspešna.”

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …