Home / ZANIMLJIVOSTI / ČULI SU ČUDNE ZVUKE ISPOD PLOČNIKA: Kada su pomerili cigle, nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO)

ČULI SU ČUDNE ZVUKE ISPOD PLOČNIKA: Kada su pomerili cigle, nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO)

Clip_4

Polako je skidao kocku po kocku sve dok nije iskopao tunel do stepenica.

Nedužna kuja je bila zakopana i ostavljena da umre pod stepenicama. U poslednjem trenutku jedan mladić je čuo njeno zavijanje i izabavio je od sigurne smrti.

Sve se to događalo u ruskom gradu Voronezhu gde su radnici nedelju dana ranije postavljali deo pločnika. Verovatno je to i razlog zašto je pas završio tamo gde jeste, iako je cela priča poprilično neobična i čini se neverovatnom da je pas ostao ispod stepenica zgrade.

U danima koji su usledili, Vadim Rustam i njegova porodica čuli su uznemirujuće zvukove koje dolaze ispod novog pločnika. Rustan je pozvao i gradske službe da pogledaju o čemu se radi. Nakon što su svi rekli da ne mogu ništa da urade, Rustam je odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Uzeo je čekić i sam počeo da skida cigle.

Polako je skidao kocku po kocku sve dok nije iskopao tunel do stepenica, gde je odmah provirila pseća njuškica. Uprkos tome što je proveo nekoliko dana bez hrane i vode, pas je preživeo, prenosi BKTVNews.com.

Pogledajte video:

Check Also

ČUDO SVETE PETKE: ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, JER NIJE HTEO DA IM PRODA IMANjE, A ONDA JE…

1986.godine u manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je sledeće svedočanstvo: Dragiša Gojkvić, …