Home / ZANIMLJIVOSTI / „Čuo sam kako mi se kosti lome. Osećao sam se kao da me grize godinama već, prihvatio sam svoju smrt!“ Dok ga je medved kidao na delove, Rus napisao majci poruku na snegu- krvlju.. (VIDEO)

„Čuo sam kako mi se kosti lome. Osećao sam se kao da me grize godinama već, prihvatio sam svoju smrt!“ Dok ga je medved kidao na delove, Rus napisao majci poruku na snegu- krvlju.. (VIDEO)

covek- suma- medvedFoto ilustracija

29-godišnji Aleksej Koptiakov iz Rusije je fin čovek i jako dobar doktor, ali ima vrlo opasan hobi – lov.

Niko nije ni mogao da zamisli jezive posledice koje će mu hobi doneti.

Jednog jesenjeg novembarskog dana, Aleksej je jedva čekao da ide u lov sa svojim omiljenim psom. Bilo je taman dovoljno snega po tlu za mladog lovca entuzijastu da proba da pronađe zečeve koristeći njihove tragove šapa.

U tužnom obrtu sudbine, Aleksej je završio tako što je sreo potpuno drugačiju vrstu životinje koja još uvek nije utonula u zimsku hibernaciju.

„Pogledao sam na gore i video medveda. Pokušao sam da pucam, ali u mojoj puški je bilo snega“, priseća se Aleksej.

medved- covek

„Odjednom, skočio je na mene. iskoristio sam pušku da ga udarim po glavi, ali ništa nije pomoglo. On je nastavio da me napada, grizao me je i grebao.“

„Čuo sam kako mi se kosti lome. Osećao sam se kao da me grize godinama već. Mislio sam da neću preživeti, prihvatio sam svoju smrt. Tada sam se setio svoje porodice i pokušao sam da napišem poruku sa krvlju u snegu za njih:

„Mama i tata, molim vas oprostite mi, volim vas.“

Nadao sam se da kada me neko bude pronašao, preneće moju poruku. U tom trenutku, medved je prestao da me napada. Bili smo na nekih 300 metara od auto-puta, pa pretpostavljam da ga je nešto uplašilo i on je pobegao nazad u šumu. Dodirnuo sam svoje lice – moja brada je bila negde na mojim grudima, samo je visila tamo dole, kosti su mi izletele iz tela. Verovatno sam bio u šoku, jer nisam osećao nikakav bol. Nisam mogao ništa da vidim – sve mi je bilo crveno pred očima.!

Ove reči definitivno predstavljaju horor koji je osećao. Teško povređen, Aleksej je uspeo da puzi 300 metara do auto-puta, gde ga je pokupio vozač i odveo u bolnicu. Kolege, koje rade sa Aleksejem u bolnici nisu mogle da ga prepoznaju u početku – donji deo njegovog lica je bio pokidan na 3 dela. Nije mogao ni da priča.

Hitno su ga odveli na operaciju, a život mu je visio o koncu.

„Nikada pre nismo videli ovakav slučaj. Tek kada smo spojeli sva tri dela njegovog lica prepoznao sam svog prijatelja“, rekao je hirurg Sulajmon Fajzulov.

Kada je preživeo ovu operaciju, Aleksej je ostao u bolnici dugo vremena, boreći se sa infekcijama. Svaka infekcija je mogla da mu uzme život. Danas, Aleksej se još uvek oporavlja, ali kaže:

„Mnogo mi nedostaje šuma, to je kao duhovno stanje za mene. Ipak, siguran sam da ću razmotriti moj stav prema lovu!“

medved- lovacAleksej Koptiakov

Ovaj ruski pravi „Revenant“ kaže da se raduje povratku u svoj normalan život.

Mnogi ljudi nisu u stanju da prežive ni nekoliko minuta borbe sa odraslim medvedom. Aleksej je bio srećan što je preživeo. On se vratio i snimio video na mestu gde se napad odigrao.

Iako je Aleksej mislio da su to poslednje sekunde njegovog života, on je idalje mislio na svoje voljene i pokušao je da napiše svoje poslednje reči za njih u snegu. Ovo iskustvo ga je potpuno promenilo, ne samo fizički, već i mentalno i kaže da nikada više neće ići u lov. Njegova porodica je srećna što je on još uvek sa njima. Još uvek ga čekaju mnogobrojne operacije pre nego što njegovo lice opet bude kao nekada, ali srećom on je preživeo!

Pogledajte video:


Bear vs Alexey by lotta-gruen

Check Also

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA SNIMLJENA KAKO KRADE BEBU I IZNOSI JE ISPOD JAKNE (VIDEO)

Kolumbijka obučena kao bolničarka, rekla ocu i majci devojčice da mora da je “vodi na …