Home / ZANIMLJIVOSTI / DA NEVERUJETE SVOJIM OČIMA: Dvometraš se sakrio u putnoj torbi od jednog metra i pokušao da iz Italije pređe u Švajcarsku! (VIDEO)

DA NEVERUJETE SVOJIM OČIMA: Dvometraš se sakrio u putnoj torbi od jednog metra i pokušao da iz Italije pređe u Švajcarsku! (VIDEO)

5004Migrant iz Eritreje uhvaćen je kako se skriva u putnoj torbi pošto su uplašeni putnici voza čuli stenjanje iz torbe.

Čovek visok preko 190 centimetara zavukao se u putnu torbu koja je stavljena u voz u Milanu. Ali, posle 45 minuta nije više mogao da izdrži u neugodnom položaju i počeo da zapomaže dok je voz prelazio granicu između Italije i Švajcarske.

Šokirani putnici su pozvali policiju pošto su čuli kako iz torbe za koju niko nije znao čija je dolaze neki čudni zvukovi.

Policajci su izvadili torbu iz voza u Čiasu i dobro se iznenadili kada se iz nje promolila ljudska ruka. Čovek nije mogao da se oslobodi sam pa su to morali da urade policajci, koji su ga zgrabili čim je ustao. Njegov je prijatelj pronađen kako se skriva u toaletu voza.

Švajcarske vlasti su već bile obaveštene o dvojici imigranata, pa su planirale da zaustave voz i pre nego što su putnici čuli zapomaganje.

„Primili smo poziv italijanskih kolega da dvojica Eritrejaca pokušavaju da uđu u zemlju i da putuju prema severu Evrope“, izjavio je švajcarski policijski izvor.

„>July 6, 2016
„Informacija je glasila kako je jedan čovek skriven u putnoj torbi, a drugi putuje s njim. Pokazali su nam torbu i čovek je pronađen. Star je dvadeset i nešto godina, a prijatelj mu se skrivao u toaletu voza“, nastavlja on.

Uhvaćeni imigranti nisu imali nikakve dokumente i poslati su natrag u Italiju.

Ovo nije prvi put da su inventivni migranti uhvaćeni dok su se skrivali u vrlo malim prostorima. Tako je u martuu španska policija pronašla trojicu migranta koji su se skrivali ispod ili unutar automobila.

Pogledajte video:


(net.hr/Dejli Mejl)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …