Home / ZANIMLJIVOSTI / Dali su mu samo jedan dan života, ali onda se dogodilo čudo (VIDEO)

Dali su mu samo jedan dan života, ali onda se dogodilo čudo (VIDEO)

Kevin-MejsiLekari su život Kevina Mejsija (16) zbog tumora na mozgu otpisali, ali se ovaj momak nije predao i uspeo je da ispuni svoje najveće snove

Kevinu Mejsiju je sa 16 godina dijagnostikovan tumor na mozgu. Prvobitno su mu lekari dali devet meseci života, ali su se potom stvari zakomplikovale i ovom mladiću dato je još samo 24 sata života. Međutim, njegova želja je bila samo jedno – da se upiše na Univerzitet u Kentakiju za čiji je košarkaški tim, Kentaki Vajldkets, navijao od malena.

Priču o ovom neverovatnom dečaku i ljubavi prema Vajldketsima čuo je i trener ovog tima, Džon Kalipari, koji je znao da mora da pomogne Kevinu.

On je Kevina posetio u bolnici kako bi ga podržao u borbi protiv opake bolesti, iako niko nije verovao da će on preživeti. Tom prilikom je Džon obećao Kevinu da će, ukoliko ozdravi, uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi se on upisao na koledž i postao deo Vajldketsa.

Kevin je nekada bio uspešni sportista, trenirao je košarku, bejzbol i trčanje, ali se nakon silnih operacija jedva kreće i govori. On je uspeo da pobedi opaku bolest, ali je pored toga ispunio i svoj najveći san na svetu – upisao je Univerzitet u Kentakiju i postao deo tima Kentakti Vajldkets.

On je danas “srce” ovog košarkaškog tima i svakodnevno i po nekoliko sati provodi na treninzima gde podržava i bodri svoje prijatelje igrače.

Pogledajte priču o ovom neverovatnom momku:


(Telegraf.rs /christianpost.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …