Home / ZANIMLJIVOSTI / Dečak (13) je bio klinički mrtav, hteli su da ga isključe s aparata, roditelji su potpisali da doniraju organe, a onda se dogodilo ČUDO (VIDEO)

Dečak (13) je bio klinički mrtav, hteli su da ga isključe s aparata, roditelji su potpisali da doniraju organe, a onda se dogodilo ČUDO (VIDEO)

Nakon nesreće u kojoj je pretrpeo traumu mozga, 13-godišnji dečak našao se na korak od smrti.Njegovi roditelji potpisali su papire o donaciji organa, a onda se desilo čudo. Dečak je preživeo.

Trenton Mekinli (13) iz Alabame bio je na korak od smrti nakon traume mozga koju je doživeo u saobraćajnoj nesreći. Zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazio, njegovi roditelji su već potpisali papire za donaciju njegovih organa, prenosi sajt khou.com.

Dan pre nego što su doktori trebali da isključe dečaka sa aparata za održavanje u životu, Trenton je počeo da pokazuje znakove mentalne aktivnosti. Doktori i njegovi roditelji bili su u šoku.

Trinaestogodišnjak je rekao kako je otišao u raj pre nego što je doveden natrag na zemlju.

– Bio sam na otvorenom polju u pravom smeru – rekao je Trenton, prenosi Dnevnik.hr.

Njegova majka Dženifer Nikol Reindl ima jednostavno objašnjenje zašto se njen sin vratio iz smrti.

– To je čudo. Verujem da je ovde Bog umešao prste – rekla je majka dečaka.

Ona je na Fejsbuku napisala kako je „Trenton umro četiri puta i u jednom trenutku nije davao znakove života punih 15 minuta“.

Pogledajte video:

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …