Home / ZANIMLJIVOSTI / Dečak (13) je bio klinički mrtav, hteli su da ga isključe s aparata, roditelji su potpisali da doniraju organe, a onda se dogodilo ČUDO (VIDEO)

Dečak (13) je bio klinički mrtav, hteli su da ga isključe s aparata, roditelji su potpisali da doniraju organe, a onda se dogodilo ČUDO (VIDEO)

Nakon nesreće u kojoj je pretrpeo traumu mozga, 13-godišnji dečak našao se na korak od smrti.Njegovi roditelji potpisali su papire o donaciji organa, a onda se desilo čudo. Dečak je preživeo.

Trenton Mekinli (13) iz Alabame bio je na korak od smrti nakon traume mozga koju je doživeo u saobraćajnoj nesreći. Zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazio, njegovi roditelji su već potpisali papire za donaciju njegovih organa, prenosi sajt khou.com.

Dan pre nego što su doktori trebali da isključe dečaka sa aparata za održavanje u životu, Trenton je počeo da pokazuje znakove mentalne aktivnosti. Doktori i njegovi roditelji bili su u šoku.

Trinaestogodišnjak je rekao kako je otišao u raj pre nego što je doveden natrag na zemlju.

– Bio sam na otvorenom polju u pravom smeru – rekao je Trenton, prenosi Dnevnik.hr.

Njegova majka Dženifer Nikol Reindl ima jednostavno objašnjenje zašto se njen sin vratio iz smrti.

– To je čudo. Verujem da je ovde Bog umešao prste – rekla je majka dečaka.

Ona je na Fejsbuku napisala kako je „Trenton umro četiri puta i u jednom trenutku nije davao znakove života punih 15 minuta“.

Pogledajte video:

 

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …