Home / ZANIMLJIVOSTI / Dečak (6) je dodirnuo šišmiša, a onda su počeli su da mu trnu prsti i nije mogao da hoda. Posle nekoliko dana je preminuo (FOTO)

Dečak (6) je dodirnuo šišmiša, a onda su počeli su da mu trnu prsti i nije mogao da hoda. Posle nekoliko dana je preminuo (FOTO)

Šestogodišnji Rajker sa Floride dodirnuo je bolesnog šišmiša i nakon nekoliko dana je preminuo.Šišmiša je pronašao u vrtu porodične kuće, a iako su ga roditelji upozorili da ga ne dira, oglušio se na to.

Roditelji malog Rajkera znali su da ga je strah injekcija i nisu ga odvezli u bolnicu, nego su mu samo isprali ranu.

Sedam dana kasnije su šestogodišnjaku utrnuli prsti, nije mogao da hoda i počeo je da halucinira.Tek je tad odveden na lečenje gde je dobio eksperimentalnu terapiju koja je dosad pomogla samo još dvoje dece u SAD-u, i još 18 u svetu koji su bili u istoj situaciji, javlja Dejli mejl.

Za bolničke troškove koje Rajkerova porodica treba da podmiri organizovrala se čak i kampanja na platformi GoFundMe.

Besnilo je u većini slučajeva opasno kada se počnu razvijati neurološki simptomi, a vakcine koje se dobije nakon zaraze, a pre njihovog razvoja mogu da spase život.

Rani simptomi bolesti su temperatura, glavobolja i slabost. Kada uznapreduje mogu se pojaviti halucinacije, pojačano slinjenje i paraliza, a zaražen čovek uglavnom premine od besnila par dana nakon što se ti simptomi pojave.

(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …