Home / ZANIMLJIVOSTI / Trapavi ruski vojnik hteo da podgreje ručak i uništio tenk vredan pola miliona dolara: Sada mu sleduje brutalna kazna (VIDEO)

Trapavi ruski vojnik hteo da podgreje ručak i uništio tenk vredan pola miliona dolara: Sada mu sleduje brutalna kazna (VIDEO)

Ruski vojnik ovih je dana kuvajući ručak na terenu na Krimu, uništio oklopni transporter BTR vredan pola miliona dolara.

Semen Merežnjikov pokušao je, naime, da podgreje ručak dok je njegova jedinica boravila na terenu na Krimu, ali je plamen zahvatio oklopni transporter i potpuno ga uništio, prenosi „Hedlajn njuz“.

Nesreća se mogla pretvoriti u tragediju jer se na snimku vidi vojnik kako mucajući pokušava da objasni što se dogodilo, istovremeno se trudeći ugasiti plamen koji je zahvatio njegov tenk.

U pokušaju da objasni oficriu šta se dogodilo, Merežnjikov je kazao da je iskopao rupu kako bi zapalio vatru, ali je ona zahvatila oklopni transporter. Vozilo je bilo pokriveno maskirnom mrežom i suvom travom, što je ubrzalo požar.

Nesrećni je vojnik odlukom vojnog suda kažnjen sa šest meseci boravka u kaznenom logoru.

Pogledajte video:

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …