Home / ZANIMLJIVOSTI / DEČAKU (3) ORGANI RASLI VAN TELA: Doktor koji ga je pregledao se ŠOKIRAO kada mu je video stomak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

DEČAKU (3) ORGANI RASLI VAN TELA: Doktor koji ga je pregledao se ŠOKIRAO kada mu je video stomak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

trudni-decak– Kada sam čuo da Ejtan ima neki zdravstveni problem zahtevao sam da ga odmah pregledam. Video sam malog dečaka i mislio da mu je stomak nadut zbog neuhranjenosti. Međutim, njegovi organi su bili van abdomena – rekao je doktor Dejvid

Ejtan Suglo (3) je dečak koji je rođen sa organima van stomaka i za čiju operaciju je neophodno skupiti oko 60.000 evra. Majka Džeki je u saradnji sa doktorom Dejvidom Vilijamsom uspela da skupi ovaj novac i dečak će iz Gane odleteti u Veliku Britaniju na operaciju!

Inače, roditelji su trogodišnjem dečaku uspeli spletom srećnih okolnosti da zakažu ovu operaciju kada su prošlog leta sreli doktora Dejvida u Gani. On je bio u poseti svojoj ćerki koja je tu predavala engleski jezik kada je upoznao Ejtanovog tatu.

– Kada sam čuo da Ejtan ima neki zdravstveni problem zahtevao sam da ga odmah pregledam. Video sam malog dečaka i mislio da mu je stomak nadut zbog neuhranjenosti. Međutim, njegovi organi su bili van abdomena. To me je šokiralo – rekao je doktor.

Doktor Dejvid je priznao da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije imao ovakav slučaj. Čuo je da postoje širom sveta, ali nikada nije radio tu vrstu operacije.

Zato je Dejvid rešio da pomogne malom Ejtanu i zakazao mu je operaciju kod najboljeg lekara u Velikoj Brtaniji.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Check Also

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3.8. DO 9.8.2020. GODINE

OVAN Hrana Potreba za kaloričnijom hranom I hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste …