Home / ZANIMLJIVOSTI / Devojčici iz ušiju izvađeno više od 1.000 MRAVA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Devojčici iz ušiju izvađeno više od 1.000 MRAVA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

mravi- uvoFoto: sxc.hu / 13dede, Pixabay

Problem je prvi put konstatovan u avgustu prošle godine, kada su roditelji doveli devojčicu kod lekara pošto su mislili da ona ima infekciju

Slučaj devojčice iz Indije Šreje Dardži (12) predstavlja pravu misteriju za lekare. Naime, ovoj devojčici su doktori do sada iz ušiju izvadili više od 1.000 mrava, a insekti se i dalje pojavljuju u njenoj glavi.

Problem je prvi put konstatovan u avgustu prošle godine, kada su roditelji doveli devojčicu kod lekara pošto su mislili da ona ima infekciju. Ipak, ispostavilo se da je u ušima imala pravi mravinjak.

Njeni roditelji kažu da iz njenih ušiju dnevno izađe i po desetak mrava. Lekari su uspeli da utvrde da oni ulaze tamo kako bi se razmnožavali.

– U njenim ušima ne pronalazimo ništa abnormalno. Mravi joj ne uzrokuju bol iako je bodu. Njena porodica živi normalnim životom u zdravom okruženju, pa ne možemo da krivimo njihove uslove života. Ovako nešto još nikada nismo videli – objasnio je doktor Džavahar Talasnija.

– Napravili smo sve moguće testove uključujući i snimanje magnetnom rezonancom i svi nalazi su u redu – rekao je doktor Džavahar.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …