Home / ZANIMLJIVOSTI / DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je videla nešto zbog čega se onesvestila!

DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je videla nešto zbog čega se onesvestila!

poruka-sokMejlovi su jedno od najvećih otkrića u istoriji. Nikada pre nije bilo toliko jednostavno da kontaktirate nekoga koji je daleko od vas, a sve što je potrebno jetee nekoliko klikova mišem.

Ipak, mejlovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao onlajn prevare i virusi. Jedna žena otkrila je u svom inboksu dokaz da tamo negde postoje i gore stvari od reklama za vijagru … i može da se desi vama!

Par iz Mineapolisa želeo je da proslavi 20 godina braka tako što su pobegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. planirali su da provedu odmor u istom hotelu gde su bili tokom medenog meseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, mnorali su da rezervišu različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sledećeg dana.

Kada se čekirao u sobu, muž je odlučio da pošalje mejl na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona želela da zna da je stigao sigurno i bezbedno. Međutim, jedna greška u kucanju prouzrokovala je da mejl ode tamo gde nije planirao. Umesto da mejl primi njegova žena …

Mejl je poslat udovici u Hjustonu, Teksas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan sveštenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mejlove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi šta se desilo. Kada je proverio, video je mejl …

U mejlu je pisalo sledeće:

„Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. januar 2016

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovde sada imaju i kompjutere i možeš da šalješ mejlove. Tek sam stigao i čekirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“

(Kurir.rs)

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …