Home / ZANIMLJIVOSTI / DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je videla nešto zbog čega se onesvestila!

DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je videla nešto zbog čega se onesvestila!

poruka-sokMejlovi su jedno od najvećih otkrića u istoriji. Nikada pre nije bilo toliko jednostavno da kontaktirate nekoga koji je daleko od vas, a sve što je potrebno jetee nekoliko klikova mišem.

Ipak, mejlovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao onlajn prevare i virusi. Jedna žena otkrila je u svom inboksu dokaz da tamo negde postoje i gore stvari od reklama za vijagru … i može da se desi vama!

Par iz Mineapolisa želeo je da proslavi 20 godina braka tako što su pobegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. planirali su da provedu odmor u istom hotelu gde su bili tokom medenog meseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, mnorali su da rezervišu različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sledećeg dana.

Kada se čekirao u sobu, muž je odlučio da pošalje mejl na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona želela da zna da je stigao sigurno i bezbedno. Međutim, jedna greška u kucanju prouzrokovala je da mejl ode tamo gde nije planirao. Umesto da mejl primi njegova žena …

Mejl je poslat udovici u Hjustonu, Teksas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan sveštenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mejlove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi šta se desilo. Kada je proverio, video je mejl …

U mejlu je pisalo sledeće:

„Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. januar 2016

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovde sada imaju i kompjutere i možeš da šalješ mejlove. Tek sam stigao i čekirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“

(Kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …