Home / ZANIMLJIVOSTI / Doktori su rekli da joj NEMA SPASA dok je ležala u bolnici, a onda je izgovorila 3 reči i evo šta se dogodilo…

Doktori su rekli da joj NEMA SPASA dok je ležala u bolnici, a onda je izgovorila 3 reči i evo šta se dogodilo…

500
Jedna žena iz SAD iznenadila je sve kada se probudila iz kome u trenucima kada su lekari krenuli da je isključe sa aparata za održavanje u životu

Porodica Peltije-Svap iz Arizone prošla je kroz neverovatno iskušenje. Bili su potpuno nemoćni dok su gledali kako 44-godišnja mama Lindi, koja je pala u komu, polako nestaje pred njihovim očima.

Lindi je bez svesti na podu prvi pronašao sin i pozvao hitnu pomoć. Odmah je prikačena na aparate i prebačena u lokalnu bolnicu. Članovi porodice su proveli 12 dana pored njenog kreveta čekajući da sa probudi i vrati kući.

Kako nije bilo promena u njenom zdravstvenom stanju, doktori su porodici saopštili loše vesti – skidanje sa aparata. Usledio je veoma težak period. Ništa nisu mogli da preduzmu, samo su čekali i gledali je kako odlazi na onaj svet.

Najgore od svega što je Lindi mogla da čuje i registruje konverzaciju, koja se odvijala u njenoj blizini. Možete da zamislite u kakvom stanju nemoći se nalazila, dok su joj kroz glavu prolazile razne misli, a nije mogla da ih podeli s drugima.

Svi su mislili da se neće nikada oporaviti. Razmišljali su o sahrani, hteli su da joj ispune želju i doniraju organe. Kada je krenuo da se pozdravi, Sem je prišao supruzi i nekoliko puta joj ponovio: “Hoću da se boriš”.

Doktori su počeli da je skidaju s aparata, ali u tom trenutku dogodilo se čudo. Lindi je izgovorila tri reči, koje su izazvale jezu u sobi. Rekla je: “Ja sam borac” i izašla iz kome, kao da se ništa nije desilo.

“Pogledala sam mamu, koja mi je rekla “Zdravo”. Pala sam na kolena, nisam mogla da izdržim i kontrolišem emocije, krenule su mi suze, jer sam se već oprostila od nje”, rekla je ćerka Amanda.

I dok njena deca misle da buđenje iz kome predstavlja pravo čudo, Lindi ne misli tako. Ona, ipak, ima poruku svim porodicama, koje bi jednog dana mogla da se nađu u sličnoj situaciji.

“Ako ste u komi, ne mora da znači da ne možete da čujete.

Pričajte sa voljenima, ako ste u mogućnosti. Oni vas čuju”, rekla je Lindi.

Život je prolazan. Imajte na umu to i držite voljene svaki dan na okupu, jer nikad se zna šta donosi sutra.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3.8. DO 9.8.2020. GODINE

OVAN Hrana Potreba za kaloričnijom hranom I hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste …