Home / ZANIMLJIVOSTI / Dozvolite mašti da se razbukta: 8 seksi stvari koje morate da probate..

Dozvolite mašti da se razbukta: 8 seksi stvari koje morate da probate..

seks- zelja- muskarac-zena 1Kada treba da uvedete novitete u seksualni život, seks van spavaće sobe je ponekad najpouzdanije osveženje. Dozvolite svojoj mašti da se razbukta i iskoristite svaki pogodan trenutak da osvežite seksualni život.

1) KORISTITE VIBRATOR TOKOM SEKSA

Svaki par bi trebalo da ima jedan vibrator, što za trenutke masturbacije kada je partner odsutan ili preumoran, što za zajedničke igre. Igrajte se vibratorom pred njim i ostanite na tome dok oboje ne doživite orgazam. Tokom analnog seksa, vibrator možete staviti u vaginu i slično. Budite maštoviti.

2) VEŽITE GA ILI PUSTITE DA VAS VEŽE

Ako se igrate vezivanja, morate biti ozbiljni. Svežite ga čvrsto za krevet ili radijator ili neka on to uradi vama. Pri tom mu možete svezati i oči bez prethodnog upozorenja.

3) SEKS U AUTU

Ako imate zatamnjena stakla, to možete uraditi i u sred bela dana na nekom prometnom ili manje prometnom mestu. Ukoliko to nije slučaj, odvezite se negde gde je sigurno i gde niko ne može da vas zatekne.

4) SEKS U AVIONU

Seks u toaletu u avionu nekima možda zvuči prljavo (i svakako ne bi trebalo da imate seks ako je toalet prljav), ali pomisao na to da svi drugi sede na svojim mestima u avionu dok se vi znojite u toaletu ume da bude neverovatno uzbudljiva.

5) ČITAJTE EROTIKU ZAJEDNO

Pronađite na internetu knjige koje imaju dobru ocenu i kupite ih u knjižari. Čitajte ih zajedno i trudite se da reči izgovarate što senzualnije možete. Ili ga čitajte sami, ako vaš partner nije zainteresovan, pa mu izdvojite i pročitajte najzanimljivije delove.

6) IGRAJTE POKER U SKIDANJE

Tačno je da to može da potraje, ali ume da bude veoma zanimljivo, naročito zato što se nikad ne zna ko će se od vas dvoje prvi skinuti. Ako ne želite da toliko vremena provedete u predigri, igrajte kamen-papir-makaze.

7) SEKS NA PLAŽI I U MORU

Kada odete na more, nađite neku osamljenu plažu i uživajte u seksu uz zvuk mora. Samo ponesite peškir da legnete na njega, jer ume da bude baš nezgodno ako se pesak uvuče na intimna mesta. Ili jednostavno uđite u vodu i otplivajte donekle, pa se bacite na stvar.

8) SEKS NA KIŠI

Seks na kiši je na prvom mestu romantičan, a to što se odigrava napolju daje mu i dozu opasnosti, što ga čini i uzbudljivijim. Probajte, ali ne daleko od kuće, jer ćete posle seksa želeti što pre da se obrišete i osušite.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …