Home / ZANIMLJIVOSTI / E TO JE FIRMA, TO SU DIREKTORI: Nećete verovati šta su radnici dobili za Božić! (VIDEO)

E TO JE FIRMA, TO SU DIREKTORI: Nećete verovati šta su radnici dobili za Božić! (VIDEO)

direktor- firma- jelka- bozic

Jedna kompanija iz Hjustona je u susret novogodišnjim i Božićnim praznicima, pripremila najbolje iznenađenje svojim zaposlenima – bogat bonus na računu.

Zaposleni u kompaniji “Hilcorp Energyja” dobili su za Božić, verovali ili ne, stotinu hiljada američkih dolara.

S obzirom da u ovoj kompaniji koja se inače bavi istraživanjem izvora energije i proizvodnjom goriva radi 1381 ljudi, ova firma će samo na bonuse potrošiti više od 138 miliona američkih dolara.

“Hilcorp” je već tri godine zaredom na listi stotinu najboljih kompanija u SAD-u, a tamo će, s obzirom na motivaciju zaposlenih, najverovatnije i ostati.

– Ovo je najbolji mogući podsticaj da svako od nas i dalje daje 100 odsto na svom radnom mestu – rekla je recepcionerka Amanda Tompson za Fox 26.

– To je pravi poklon. Mnogima od nas ostvareni su snovi i to nećemo zaboraviti ceo život. Kompanija je ostvarila sve zacrtane ciljeve i to smo ostvarili svi mi zajedno. Svi mi možemo s ponosom gledati na naše šefove jer istinski brinu da njihovi radnici budu zadovoljni i da dobiju ono što zaslužuju, zaključila je Tompson.

Ona je ispričala da su 2010. godine zaposleni mogli da biraju između novčanog bonusa od 35 hiljada dolara ili automobila vrednog 50 hiljada dolara.

Pogledajte video:

(Blic)

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …