Home / ZANIMLJIVOSTI / EVO KAKO DA SE POVEŽETE SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM: Ovako ga zamolite za pomoć i on će vam ispuniti želju!

EVO KAKO DA SE POVEŽETE SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM: Ovako ga zamolite za pomoć i on će vam ispuniti želju!

andeoFoto: Pixabay.com

Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce.

Anđeli nam smeju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako da se povežete s njima i dobijete odgovore na željena pitanja…

Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru, tj. želju da se povežete s anđelima. To može biti vaš anđeo čuvar ili opšteno anđeoska bića. Nakon toga pažnju usmerite na disanje, primetićete kako sa svakim izdisajem oslobađate napetosti, a s udisajem se punite divnom zlatnom svetlošću.

Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

Zamislite kako nežno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno divno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu.

Tada u sebi recite: „Spreman/na sam!“ i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima.
Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete primetiti.

Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce.

Kad osetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.

Smirite se i verujte!
Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima.

Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.
Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

(sensaklub.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …