Home / ZANIMLJIVOSTI / Fenomen Ebisilio: Ruskinje rodile bebe fudbaleru Zvezde istog dana, pa završile u šou programu! (VIDEO)

Fenomen Ebisilio: Ruskinje rodile bebe fudbaleru Zvezde istog dana, pa završile u šou programu! (VIDEO)

Aktuelni fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio postao je tata dvoje dece u istom danu, a sve to ne bi bilo ni malo čudno da je reč o blizancima, a nije.

Svašta je viđeno u srpskom fudbalu, bilo je kontroverznih i poročnih fudbalera. U Superligu Srbije dolazila su i sumnjiva i „egzotična“ pojačanja, plaćana neverovatnim svotama novca koja ništa nisu prikazala od najavljenog talenta. Bilo je i onih poput Fredija Adua koji su bili veće zvezde na igrici Fudbal menadžer…Svega i svačega smo se nagledali proteklih decenija.

Ipak, do sada fudbalskim terenima Srbije nije harao fudbaler sa nesumnjivom fudbalskom veštinom koji, i te kako, ume sa loptom ali i sa ženama, i to, više njih istovremeno.

Baš takav igrač je Lorenco Ebisilio, fudbaler crveno-belih, koji osim razornog šuta sa distance ume da „odigra“, na fintu , iz bliza, pa zato i ne čudi da je sa dve prelepe Ruskinje dobio naslednike. Ipak, sigurno je je da će taj 17. januar 2017. godine dobro zapamtiti, i to, po rođenju dvoje dece, sa obe izabranice istovremeno, što je potpuno neverovatno.

Tako je i bugarski sajt Sportal.bg preneo ovu priču koju je prvobitno objavio ruski Sport Ekspres. Oni pišu da je Ebisilio, koji je bio saigrač fudbalera iz Živka Milanova u Apoelu, morao da se suoči sa, u najmanju ruku, neobičnom situacijom.

Naime, prvo je Ana Bugaeva otkrila da je rodila dete sa vezistom Zvezde, da bi isto uradila i Darija Danilina. Kako je posle angažmana u Mordoviji i Anžiju morao da potraži druge angažmane, a put ga je preko Apoela doveo u Beograd, dame su posle neplaćene alimentacije pokrenule spor protiv igrača za utvrđivanje očinstva, koji je ove navode potvrdio.

Sve je otišlo toliko daleko da su mame bile i u popularnom ruskom šou programu u kojem je predstavnik igrača objavio da će Ebisilio plaćati izdržavanje od 1.500 evra mesečno svakoj.

Snimak emisije na Youtubu za dva dana je pogledalo skoro 370 hiljada ljudi:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …