Home / ZANIMLJIVOSTI / HRVAT NASEO NA PREVARU „Radio sam kod gazde u Nemačkoj, nije mi ništa platio, ali to nije najgore…“

HRVAT NASEO NA PREVARU „Radio sam kod gazde u Nemačkoj, nije mi ništa platio, ali to nije najgore…“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svake nedelje u Fejsbuk grupama koje okupljaju Hrvate u potrazi za poslom u inostranstvu pojavi se barem jedan od njih koji je bio prevaren (ili to tvrdi). Najnoviji slučaj čoveka, koji je, kaže, „naseo na foru“, izazvao je veliku pažnju.

On je, navodi, došao u Nemačku da radi kod čoveka iz Hrvatske.

– Otvorio firmu, prijavio se kod njega, i bukvalno živeo na građevini dve nedelje. Nije mi platio ni centa. Prijavio je auto na mene, dobio sam čak i porez da platim – žali se nesrećni čovek.

Nakon toga se vratio u Hrvatsku i sad, kaže, želi sve nekako da reši. Za varalicu kaže da prima nemačku socijalnu pomoć, a uz to navlači ljude na ovaj način i vara ih, prenosi „Croexpress“.

Da bi stvar bila zanimljivija, u komentarima se javila i devojka koja kaže da je prevarantova ćerka.

– Dotični je moj otac. Žalosno je i ružno što to moram reći, ali, nažalost, ceo život je bio takav, uvek je svoju gu**cu gledao, uvalio nas u probleme sve redom. Mlađi brat je bio prošle godine kod njega i isto mu je napravio štetu – žali se ona.

Takav je, ako naletite na njega, zaobiđite ga u širokom luku. Vama želim svu sreću da rešite sve, jer moj brat još uvek nije. Kad je sposoban svoje dete da upropasti, zašto ne bi i vas – poručuje ona.

(Index.hr)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …