Home / ZANIMLJIVOSTI / Htela je da nahrani ajkulu, a onda ju je morska neman iznenada zgrabila čeljustima-žiletima (VIDEO)

Htela je da nahrani ajkulu, a onda ju je morska neman iznenada zgrabila čeljustima-žiletima (VIDEO)

Zastrašujući trenutak kada je ženu zamalo ajkula uvukla u vodu, dok ju je hranila, zabeležila je kamera. Melisa Braning (34) iz Perta bila je na odmoru u Zapadnoj Australiji gde je htela sa iskusi kako je to hraniti ajkulu i umalo ostala bez prsta, piše Dejli mejl.

– Dogodilo se veoma brzo, a ja sam se samo fokusirala na to da ću ostati bez prsta, ajkula je zgrabila prst i nije ga puštala i delovalo mi je kao da će da mi pretesteriše kost – rekla je Melisa za 7 News Perth.

MIROLJUBIVA, ALI PREOŠTRIH ZUBA

Ova vrsta ajkule, „tawny nurse“ se smatra relativno miroljubivom i blagom, ali svejedno je karakterišu zubi oštri kao žileti.

Melisa je ispričala da je samo mislila na to da je ostala bez prsta i da nije mogla da se natera da proveri, misleći da će ako vidi da prsta nema, „zapasti u šok“. Smirili su je drugi ljudi koji su bili s njom na brodu i rekli joj da je sve u redu.

NIJE HTELA KOD LEKARA

Prst je, srećom, još bio tu, a Melisa je čak odlučila da ne ide u udaljenu bolnicu, već je ostavila prst da sam zaraste. E, taj potez umalo da je skupo košta, jer se rana inficirala pa joj je bila potrebna intervencija da bi se rana očistila i isprala. A snimanjem rendgenom je utvrđeno da je prst polomljen.

Melisa se sama opametila i savetuje sve kojima tako nešto padne na pamet da to jednostavno ne rade.

Pogledajte video:

 

Check Also

BIVŠI FEDEREROV TRENER: MOŽETE DA VOLITE KOGA HOĆETE, ALI U POSLEDNJIH 10 GODINA- NOVAK JE BOLJI OD NADALA I FEDERERA ZAJEDNO!

Američki teniski stručnjak Pol Anakon, nekadašnji trener Rodžera Federera, udelio je komplimente Novaku Đokoviću, kojeg …