Home / ZANIMLJIVOSTI / ISKRENE ISPOVESTI ŽENA: Ovakav muškarac nije u stanju da zadovolji ženu!

ISKRENE ISPOVESTI ŽENA: Ovakav muškarac nije u stanju da zadovolji ženu!

dvoje- preljuba- prevara
O ukusima ne treba raspravljati, ali bez obzira na tip muškarca koji imate, neke stvari kod muškaraca su jednostavno tražene (a i zahtevane) od strane svih žena.

Ponekad je za dobar spoj potrebno više od obične privlačnosti, a osim hemije evo koje su to univerzalne odlike savršenog ljubavnika koji će zadovoljiti skoro svaku ženu.

Oralni se*s

Svako ima svoje mišljenje o oralnom se*su, ali kada je u pitanju savršen ljubavnik, ovakav vid zadovoljstva ne bi trebalo da bude problem.

Možda vaš partner nije uvek raspoložen za tako nešto, ali ako on želi da vas oralno zadovolji i proba nešto novo, onda je to dobar znak da imate dobrog ljubavnika kraj sebe.

Njegovo telo

Iako u pravoj ljubavi ne treba da postoje predrasude o izgledu tela, mnoge žene neće da priznaju da ih vitko i zgodno muško telo više uzbuđuje od opuštenog stomaka.

Ukoliko vaš partner vodi računa o svom izgledu zbog vas i sebe, onda zaista imate kraj sebe savršenog ljubavnika.

Održavanje higijene

Kao što mnogi znaju, higijena je vrlo važan deo se*sa, jer niko ne voli intimizaciju s partnerom koji nije čist. Osoba koja vodi računa o čistoći je sigurno osoba koja drži do sebe, pa bi takvog muškarca trebalo zadržati kraj sebe.

Ukoliko je muškarac zapušten, odbiće ženu, jer višak dlačica ometa potpuno uživanje žene, ali i pojačava neprijatne mirise.

Akcija

Niko ne želi da kraj sebe ima partnera u krevetu koji vodi ljubav „reda radi“. Ukoliko se vaš partner trudi da prvo vi dostignete vrhunac i stalno unosi neke novine u vaš se*sualni život, onda je to odlična vest za vas.

Savršen partner je uvek spreman na novine, na prljav razgovor i nove poze.

(Izvor: pressonline.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …