Home / ZANIMLJIVOSTI / ISPOVEST MUŠKARACA KOJU NE SMETE PROPUSTITI: Kad kažu da je žena LOŠA U KREVETU, evo na šta konkretno misle!

ISPOVEST MUŠKARACA KOJU NE SMETE PROPUSTITI: Kad kažu da je žena LOŠA U KREVETU, evo na šta konkretno misle!

Se*s je nešto što neće biti dobro samo od sebe. Budimo realni, svi oni tra la la ljubići i filmovi gde sve pršti već pri prvom susretu su malo više nerealni.
zena
Ipak, ako ni praksa ne učini da se se*s poboljša, tu postoji neki problem. Dobra vest je da je najveći problem lošeg se*sa upravo osećaj niskog samopouzdanja, a tu prepreku lako možete da pevaziđete.

Ako se pronađete u jednom od ovih, ne tako retkih, problema, znate šta treba činiti!

1. Nesigurni ste zbog izgleda

Dopustite mu da voli vaše telo. Osim ako ne želite da bude detaljno informisan o svakoj vašoj mani, prestanite da se žalite na prevelik stomak ili guzu punu celulita jer – izuzev ako u ta mesta svakodnevno ne upirete prstom, on ih neće primetiti.

Ako ste zaista nesigurni ili nezadovoljni svojim izgledom, postoji niz načina kojima takve sitnice možete potpuno da promenite, ali bar na trenutak pokušajte da ne mislite na njih i volite svoje telo onoliko koliko ga voli vaš partner.

2. Opsednuti ste svojim nesavršenostima

Kao što smo i rekli, žena koja je potpuno zadovoljna svakim delićem svog tela i ličnosti verovatno nije sa ove planete, ali vaš problem nije u vašim manama već u vašoj opsednutosti tim manama.

Radite na jačanju svog samopouzdanja, a u međuvremenu to kompenzujte prigušenim svetlima, se*si donjim vešom u kom se osećate neodoljivo i činite sve kako biste noć učinili lepšom i uskraćenom za koju negativnu misao. Se*sualni terapeut savetuje: Ovo svaki par mora da zna da bi imao odličan se*s!

3. Uskraćujete mu bliskost

Intimnost, fizička i emotivna, vrlo je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki način kažnjavanja, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kad je bio „dobar dečko“, onda ne možete ni očekivati odličan se*s. Bliskost je ključan činilac u vezi i ne bi ga trebalo koristiti kao alat kažnjavanja.

4. Nije vam baš do se*sa

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kad je žena uzbuđena, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i ostale gluposti. Ona je potpuno opuštena i uživa u se*su. Dobra vežba za početak je povez oko očiju i koncentracija na druga čula. Zaboravite na sve što vas muči i na trenutak se prepustite uživanju.

5. Okruženi ste negativnim uticajem

Kako biste ulepšali ličnu sliku o svom izgledu, trebalo bi da počnete da provodite više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o telu. Izađite u grad i idite u bioskop, bavite se sportom, idite u šetnju, plešite, trčite… Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osećati bolje u svojoj koži. Zbog ovoga će svaki muškarac svisnuti od ljubomore!

6. Od se*sa pravite oružje

Ako mu uskraćujete se*s zato što nije bio dobar ili vam nije dao ono što ste želeli, onda od se*sa pravite oružje, a samim time celokupno iskustvo postaje mnogo “jeftinije”. Zaboravite na takve igrice jer bi se*s trebalo da bude nešto u čemu oboje uživate.

7. Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sad osećate dovoljno sigurno da pred njim možete da se pojavite bez trunke šminke i u trenerci je super. Ipak, ponekad bi trebalo da se potrudite da se sredite. Nemojte da zaboravite kako ste izgledali na vašem prvom sastanku i potrudite se tu i tamo da mu pokažete da je ta žena još uvek tu. To znači da se brinete o svom izgledu i telu. Zvuči površno, ali muškarci su vizuelna bića.

8. Vodite ljubav samo kad ste uzbuđeni

Ako uvek čekate da stigne ono pravo raspoloženje da biste se bacili na posao, možda ga nikad nećete ni dočekati. Baš kao i sa vežbanjem, ponekad morate stvari da preuzmete u svoje ruke i sami stvorite pravo raspoloženje. Pročitajte erotski roman, maštajte ili vežbajte kako biste postali energičniji. Na taj način ćete sami stvoriti raspoloženje za se*s.

(Kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …