Home / ZANIMLJIVOSTI / PROVERITE DA LI STE MEĐU NJIMA: Ovim horoskopskim znakovima će april biti ispunjen smehom, srećom i uspehom

PROVERITE DA LI STE MEĐU NJIMA: Ovim horoskopskim znakovima će april biti ispunjen smehom, srećom i uspehom

devojka
Sreća je nadohvat ruke, samo je potrebno da verujete u ostvarenje svojih želja. Pročitajte koje to znake zodijaka u aprilu očekuje dosta smeha, radosti i uspeha.

Bik

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u aprilu ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

Ako se sad usudite da uradite stvari koje nikada ranije niste smeli ni da pokušate, počećete više da uživate u životu, a i imaćete veći osećaj vrednosti. Sreću možete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovnim vežbanjem, gubitku telesne težine…

Rak

Ako vas nešto može učiniti srećnom osobom, onda je to ljubav, osećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka.

A posebno dirljive doživljaje proživećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima delite sve što imate.

Vaš dom postaje mesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osećate sreću dok gledate svoje dete kako raste i napreduje. Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak na igarama na sreću.

Škorpija

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i isceljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što više budete bili odlučniji u nameri da prekinete nit koja vas povezuje sa nekim osobama i situacijama iz prošlosti, a koji u vama izazivaju osećaj patnje i nemira, sigurno je da će vaši dani u aprilu biti ispunjeni pozitivnom energijom.

Uvek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspeha.

Vodolija

Česta putovanja i nova poznanstva s ljudima koji žive udaljeno od vas, širiće vaše životne obrasce, pokazaće vam kako je moguće i ono što ste smatrali neostvarivim. April je vaš srećan mesec, zašto ne biste iz njega izvukli maksimum?

Usudite se da potražite posao u inostranstvu, uložite u svoje znanje, dopustite nekim ljudima potpuno različitim od vas da uđu u vaš život, sad možete pronaći bogatstvo, sreću i obilje izvan vaših uobičajenih životnih okvira.

Pozitivnim mislima kreiraćete pozitivnu stvarnost, shvatiti da se sreća ne krije samo u materijalnim dostignućima nego i u duhovnoj promeni koja vas vodi ka slobodi i oslobođenju od svega što vas sputava. Istražujte, učite, preispitajte svoje uverenja – to je vaš put prema dugotrajnom osećaju sreće.

(noizz.rs)

Check Also

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! EVO KAKVA NAS JESEN ČEKA NAKON PAKLENOG LETA..

I dalje se mogu očekivati visoke temperature iznad proseka za ovo doba godine, rekao je …